Μια φιλία με παρελθόν

Μια φιλία με παρελθόν

Αννόβερο – Αμβούργο (04/04/2021, 14:30) Γερμανία, Μπουντεσλίγκα 2

Αντίπαλοι για 90 λεπτά θα είναι το Αννόβερο με το Αμβούργο, αφού ανάμεσα τους υπάρχει μια φιλιά με παρελθόν. Και μάλιστα όχι μια όποια κι όποια φιλία… Στις ένδοξες στιγμές που το Αμβούργο έπαιζε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι φίλοι του Αννόβερου βοηθούσαν με κάθε τρόπο. Κυρίως με την παρουσία τους στο γήπεδο όπου έπαιζε το Αμβούργο και την ένθερμη συμπαράσταση τους. Εξαιρετικές είναι οι σχέσεις και σε επίπεδο διοικήσεων, ενώ το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Μια φιλία με παρελθόν

Μια φιλία με παρελθόν χαρακτηρίζει, λοιπόν, τη μεσημεριανή (04/04, 14:30), πασχαλιάτικη αναμέτρηση των δυο ομάδων. Σε μια αγωνιστική ημέρα όπου τα πρόγραμμα δεν είναι και το καλύτερο, από πλευράς στοιχήματος, το ματς θα πάρει παιχνίδι. Κυρίως το Αμβούργο αναμένεται να είναι εκείνο που θα συγκεντρώσει τα πονταρίσματα, για τρεις λόγους: πρώτα επειδή βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη 2η θέση που οδηγεί στην απ΄ ευθείας άνοδο. Έπειτα επειδή το Αννόβερο, όντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, θα έλεγε κάποιος πως δεν καίγεται για βαθμούς. Τέλος, οι γηπεδούχοι έχουν να αγωνιστούν σχεδόν ένα μήνα (από τις 6 Μαρτίου), λόγω κορωνοϊού. Ενώ αντιμετωπίζουν και θέματα απουσιών, με τους δυο στόπερ της ομάδας να έχουν τεθεί νοκ – άουτ. Την ίδια στιγμή το Αμβούργο, που έρχεται από δυο σερί νίκες, δεν έχει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Στο εύρος των 2-3 τερμάτων

Το παρελθόν των αγώνων ανάμεσα στις δυο ομάδες, πάντως, δείχνει ότι σπάνια κερδίζει ο εκάστοτε φιλοξενούμενος. Στα τελευταία 27 επίσημα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας, καταγράφηκαν μόλις τέσσερις νίκες φιλοξενούμενων. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως στα 9/10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, επιβεβαιώθηκε το σύνολο 2-3 γκολ. Το ίδιο συνέβη και στα έξι από τα επτά τελευταία, με γηπεδούχο το Αννόβερο. Τέλος, ο προπονητής του Αμβούργου, Ντάνιελ Τιούν, δεν έχει ακόμη πανηγυρίσει νίκη κόντρα στο Αννόβερο (0-1-2).

Τα στοιχεία δείχνουν Αμβούργο, ωστόσο το ματς κρύβει παγίδες. Θα προτιμήσουμε το combo goal και over 2.5, με απόδοση 2.10 (Stoiximan).