Επανένωση Μέσι – Ροναλντίνιο σε διαφήμιση

Επανένωση

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από την συνύπαρξή τους σ’ εκείνη την θαυματουργή Μπαρτσελόνα. Επανένωση Μέσι – Ροναλντίνιο, αυτή τη φορά σε διαφήμιση.

Υπήρξαν στην ομάδα της Βαρκελώνης από το 2005 έως το 2008. Ο θαυμασμός του ενός στο πρόσωπου του άλλου είναι δεδομένος. Χαρακτηριστικά τα όσα είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Αργεντίνος σταρ, όταν έκλεισε το «γελαστό παιδί» την καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

«Όπως έλεγα πάντα, έμαθα πολλά στο πλάι σου. Πάντοτε θα σου είμαι ευγνώμων για το ότι τα έκανες όλα για εμένα πιο εύκολα στα αποδυτήρια. Είχα την τύχη να μοιραστώ πολλά πράγματα μαζί σου κι αυτό μου άρεσε πολύ, επειδή εκτός από το ότι είσαι ένα φαινόμενο με την μπάλα, είσαι και μια τεράστια προσωπικότητα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν και αποφάσισες να σταματήσεις, το ποδόσφαιρο δεν θα ξεχάσει ποτέ το χαμόγελό σου. Ό,τι καλύτερο Ρόνι».

Επανένωση Μέσι – Ροναλντίνιο

Οι δύο «μάγοι» πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό σποτ γνωστού αναψυκτικού, σε μια παραλλαγή του παιχνιδιού beer pong.

Χρησιμοποιώντας πάντως την απαράμιλλη τεχνική τους αλλά και με τη βοήθεια της CGI τεχνολογίας, ο Αργεντινός και ο Βραζιλιάνος μαγεύουν με τα μπαλάκια.