Ποιότητα και παράδοση

Σελανγκόρ – Κεντάχ (6/4/2021, 16:00) Μαλαισία Σούπερ Λιγκ

Ένα «εξωτικό» ματς, στο οποίο οι μπουκ μάλλον υπολογίζουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει τη γηπεδούχο. Η Σελανγκόρ πράγματι προέρχεται από μια νίκη-ένεση ψυχολογίας επί της ουραγού OYITM, η οποία την έφερε στη μέση της βαθμολογίας, όμως το ερώτημα είναι αν αξίζει να δίνεται φαβορί απέναντι στη μοναδική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την πανίσχυρη Τζοχόρ.

Η Σελανγκόρ, που εδρεύει στο νότο, είναι ομάδα που αξίζει όντως να βρίσκεται πιο ψηλά. Η Κεντάχ, όμως, φτιάχτηκε φέτος για να δει αν μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Τζοχόρ. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-0 από τη μεγάλη της αντίπαλο, όμως στις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές που έχουν γίνει είναι αήττητη με ρεκόρ 4-1-0. Ακόμα και μ’ αυτό το ρεκόρ ο κόσμος μουρμουράει, ενδεχομένως περίμενε τεσσάρες και πεντάρες.

Ποιότητα και παράδοση

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας Μπαντρόλ Μπαχτιάρ, ο οποίος φρόντισε να «απαντήσει» με δύο γκολ στο τελευταίο ματς της Κεντάχ, στο οποίο νίκησε 3-1 την Παχάνγκ.

Η Κεντάχ, το καμάρι του μαλαισιανού ποδοσφαίρου στις βόρειες επαρχίες, έχει πολύ καλή παράδοση στο Σελανγκόρ. Στην τελευταία ενδεκάδα αγώνων μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετράει ρεκόρ 6-4-1. Στις πέντε φορές που πήγε στο Σελανγκόρ μία φορά μόνο γνώρισε την ήττα. Αυτή, βέβαια, ήταν η τελευταία χρονικά, το 2019.

Η νίκη της Σελανγκόρ την περασμένη αγωνιστική μπορεί να την ανέβασε ψυχολογικά, αλλά σίγουρα δεν της έλυσε τα προβλήματα. Η Κεντάχ έχει απομυθοποιήσει τη συγκεκριμένη έδρα, έχει βρει ρυθμό κι έχει ποιοτικό σύνολο. Η αξία βρίσκεται στη νίκη της χωρίς ισοπαλία, τη βρίσκουμε σε απόδοση 2,10 στη Bet365.