Λιγκ 2 Αγγλίας: Αναβολές λόγω καιρού

Με δύο απώλειες θα διεξαχθεί το αποψινό πρόγραμμα στη Λιγκ 2 Αγγλίας, καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με τους -έτσι κι αλλιώς- προβληματικούς αγωνιστικούς χώρους της κατηγορίας εξακολουθούν να δημιουργούν πρόβλημα στους συλλόγους.

Φορτωμένο πρόγραμμα

Πιο συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Μάνσφιλντ – Μπόλτον και Νιούπορτ – Καρλάιλ. Στην πρώτη περίπτωση ο λόγος αφορούσε το παγωμένο τερέν του «Ουάν Κολ», ενώ το ντέρμπι της ημέρας στην Ουαλία ματαιώθηκε ύστερα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που μετέτρεψαν την επιφάνεια του «Ρόντνεϊ Παρέιντ» σε βούρκο.

Και οι δύο αναμετρήσεις πρόκειται να οριστούν σε νέες ημερομηνίες φορτώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα των ομάδων της 4ης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η κρίση

Υπενθυμίζουμε ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν είναι οι μόνες αιτίες για τις συνεχείς αναβολές, καθώς αρκετοί σύλλογοι ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες κι από κρούσματα κορωνοϊού.

Δύσκολη, έτσι κι αλλιώς, η φετινή χρονιά εν μέσω πανδημίας, την ώρα που τα οικονομικά προβλήματα των κλαμπ αυξάνονται ύστερα από την παρατεταμένη απαγόρευση είσοδου των φιλάθλων στα γήπεδα.