Τίποτα δεν την σταματά…

Κρεμονέζε – Έμπολι (13/04/2021, 17:00) Ιταλία 2η κατηγορία (εξ αναβολής)

Τελικά αποδεικνύεται ότι η Έμπολι δίκαια παίρνει κατά τα φαινόμενα τον δρόμο της επιστροφής στην Serie A. Είναι η πιο συνεπής ομάδα με τα αποτελέσματα και θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την απευθείας άνοδο.

Δεν την σταμάτησε ούτε η καραντίνα

Μάλιστα ούτε η υποχρεωτική καραντίνα, στην οποία μπήκε για μία εβδομάδα από την Επιτροπή Υγειονομικής Προστασίας της Τοσκάνης, ήταν ικανή να ανακόψει την πορεία της προς την απευθείας άνοδο, αφού αν και απροπόνητη και χωρίς τους δύο βασικούς της επιθετικούς, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρετζιάνα (1-0) και άνοιξε τη διαφορά από την τρίτη θέση. Τέταρτη σερί νίκη, σε όλες κράτησε ανέπαφη την εστία της, αλλά αυτό είναι αμφίβολο αν θα το κάνει σήμερα απέναντι σε μία ικανή ομάδα επιθετικά. Κρατάμε, πάντως, το γεγονός ότι το αήττητο σερί έχει φτάσει στα 25 ματς (12-13-0).

Μόνο στο σκορ μπορεί να συμμετάσχει

Η Κρεμονέζε από την πλευρά της, αν στα τελευταία της παιχνίδια δεν αυτοκτονήσει θα γλιτώσει τις περιπέτειες. Στο φουλ η ψυχολογία μετά το 2-1 επί της Πορντενόνε, αλλά δεύτερη σερί νίκη εντός και μάλιστα με την πρωτοπόρο πάει πολύ. Μάλιστα σήμερα έχει σημαντικές απουσίες στην αναμέτρηση με τους Τοσκανούς (Κόκολο, Πινάτο, Τσέλαρ).

Ανώτερο σύνολο η Έμπολι, αλλά η Κρεμονέζε μπορεί να την δυσκολέψει με τουλάχιστον ένα γκολ. Το Χ2 και over 1,5 στην Stoiximan βρίσκεται στο 1,92.