Λουκάκου: Το πάρτι του βγήκε ξυνό

Το πάρτι του βγήκε ξυνό

Τι κι αν ο Βέλγος επιθετικός ήθελε απλά να γιορτάσει τα 28α γενέθλια του. Το πάρτι του βγήκε ξυνό, καθώς υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας.

Μπορεί ο μεγαλώσομος επιθετικός να διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο ματς με τη Ρόμα, λίγες ώρες αργότερα όμως, δεν κατάφερε να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα του, όπως ακριβώς θα ήθελε.

Το πάρτι του βγήκε ξυνό

Για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή ο Λουκάκου έκλεισε μία αίθουσα εκδηλώσεων σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου. Μεταξύ των 23 συνολικά καλεσμένων του ήταν και οι Χακίμι, Γιανγκ και Πέρισιτς.

Δυστυχώς για τον εορτάζοντα και τους καλεσμένους του, το πριβέ πάρτι δεν κράτησε πάρα πολλή ώρα. Γύρω στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα έκαναν έφοδο οι καραμπινιέρι που είχαν δεχτεί καταγγελία για διοργάνωση μυστικού πάρτι και έβαλαν πρόωρο τέλος στο event.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και στον διευθυντή του εστιατορίου του ξενοδοχείου που διοργάνωσε την εκδήλωση, επιβλήθηκαν πρόστιμα. Όλοι τους παραβίασαν τα μέτρα που ισχύουν για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όσον αφορά στο ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν, το ύψος του προστίμου στην Ιταλία για παραβίαση μέτρων κορονοϊού κυμαίνεται από 400 έως 1.000 ευρώ.

Αξίζει επίση να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες η διοίκηση τη Ίντερ ζήτησε από τους παίκτες να «χαρίσουν» δύο μισθούς. Κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Το θέμα είναι αν όλα αυτά θα έχουν κάποιο αντίκτυπο ενόψει του πολύ μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Γιουβέντους. Όχι βέβαια ότι η ομάδα από το Τορίνο βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα.