Εσωστρέφειας… συνέχεια στη Νάπολι

Νάπολι – Αταλάντα (3/2/2021, 21:45), Ιταλία Κύπελλο

Η Γιουβέντους απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Ιτάλια μετά τη χθεσινή νίκη στην έδρα της Ίντερ, ενώ σήμερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Νάπολι με την Αταλάντα.

Γκατούζο… μαινόμενος

Στο στρατόπεδο των «παρτενοπέι» επικρατεί γκρίνια και εσωστρέφεια, αφού υπάρχει πίεση από τη διοίκηση προς το πρόσωπο του προπονητή Γκατούζο, ο οποίος όμως έχει τη στήριξη των ποδοσφαιριστών, που του αφιέρωσαν το 2ο γκολ του αγώνα πρωταθλήματος με την Πάρμα.

Μάλιστα, ο «Ρίνο» πέρασε στην αντεπίθεση και εξαπέλυσε λεκτική επίθεση κατά του προέδρου Ντε Λαουρέντις μετά το τέλος του εν λόγω ματς: «Είμαι απογοητευμένος από τον πρόεδρο. Εγώ είμαι σωστός, όμως σε αυτήν την ομάδα δέχομαι καθημερινά χαστούκια. Η αντιμετώπιση που υπάρχει στο πρόσωπό μου είναι λες και η ομάδα παλεύει για την παραμονή».

Όπως και να ‘χει, μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί μετά το τέλος της φετινής περιόδου, ενώ φαντάζει πολύ πιθανό να προκύψει θέμα απόλυσης του Γκατούζο στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Και μέσα σ’ όλα υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με την Αταλάντα, με τους «παρτενοπέι» να θέλουν να υπερασπιστούν το τρόπαιο που κατέκτησαν τον περασμένο Ιούνιο.