Να σπάσει την αρνητική παράδοση στη Φλωρεντία

Η Κάλιαρι βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, αφού συμπλήρωσε 9 αγώνες δίχως νίκη (4 ισοπαλίες, 5 ήττες) και ο τεχνικός Ντι Φραντσέσκο βρίσκεται υπό έντονη πίεση. Το μόνο θετικό για τους «νησιώτες» είναι η προσθήκη του χαφ Ναϊνγκολάν, ο οποίος τους ανεβάζει επίπεδο.

Κακή παράδοση στη Φλωρεντία

Η ομάδα της Σαρδηνίας επισκέπτεται σήμερα τη Φλωρεντία, όπου δεν έχει και την καλύτερη δυνατή παράδοση, αφού έχει πανηγυρίσει 5 μόνο διπλά σε 40 ματς εκεί (8 ισοπαλίες, 27 ήττες).

Παρ’ όλα αυτά, έχω την αίσθηση ότι είναι μια καλή ευκαιρία για την Κάλιαρι να βάλει τέλος στο προαναφερθέν στατιστικό και να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς στο νησί.

Από την άλλη, οι «βιόλα» ζορίζονται υπερβολικά στο γήπεδό τους, αφού έχουν να νικήσουν εκεί από τις 25 Οκτωβρίου (0-4-1).

Με Ναϊνγκολάν στα χαφ, η Κάλιαρι ανεβαίνει επίπεδο και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα -που τόσο ανάγκη έχει- στη Φλωρεντία. Η διπλή ευκαιρία (2Χ) σε απόδοση 2.17 στη Stoiximan.

Αναβολές και μεταθέσεις στην Ισπανία

Συνεχίζονται οι αναβολές και οι μεταθέσεις αγώνων στην Ισπανία. Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, το ματς Σπόρτινγκ Χιχόν-Φουενλαμπράδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) αντί για σήμερα.

Όσον αφορά την Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετατέθηκε για τη Δευτέρα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) το παιχνίδι Έλτσε-Χετάφε.