Ισχυρό το κίνητρο της Σλοβάτσκο

Ισχυρό το κίνητρο της Σλοβάτσκο

Σίγκμα Όλομουτς – Σλοβάτσκο (06/04/2021, 17:30) Τσεχία Λιγκ

Ισχυρό το κίνητρο της Σλοβάτσκο στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση με τη Σίγκμα Όλομουτς (06/04, 17:30), για το πρωτάθλημα Τσεχίας. Τόσο ισχυρό, που είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένα καλοπληρωμένο σημείο. Η ομάδα της Μοραβίας, μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά τη νίκη της στην έδρα της Οπάβα «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Γιάμπλονετς (46 βαθμοί). Τις δυο ομάδες καταδιώκει η Σλόβαν Λίμπερετς, που βρίσκεται τρεις πόντους πίσω, αλλά με δυο ματς περισσότερα. Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε γκέλα είναι πιθανό να στοιχίσει.

Ισχυρό το κίνητρο της Σλοβάτσκο

Γι΄ αυτό λέμε πως είναι ισχυρό το κίνητρο της Σλοβάτσκο στη σημερινή αναμέτρηση, που διεξάγεται λίγες ώρες πριν τα μεγάλα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς είναι τοπικό ντέρμπι και η Σίγκμα έχει ξεμείνει από στόχους. Όντας στη μέση ακριβώς του βαθμολογικού πίνακα, ούτε υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει, αλλά ούτε και διεκδικεί κάτι. Επιπλέον έχει μια σοβαρή απουσία, αυτή του μέσου Χούσκα, που είναι τιμωρημένος. Η Σλοβάτσκο είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας εκτός έδρας: έχει οκτώ «διπλά» σε 11 ματς, από τα οποία τα επτά συνοδεύτηκαν από over. Μάλιστα έχει κερδίσει και στις έξι τελευταίες εξόδους της, συνοδεύοντας τις νίκες της με ισάριθμα over. Το κακό για την ομάδα είναι πως στη συγκεκριμένη έδρα δεν έχει καλή παράδοση. Κέρδισε εκεί μόνο μια φορά, το 2011 με 2-0 και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια (11) έφυγε με σκυμμένο κεφάλι: ο συνολικός απολογισμός εκεί είναι 1-4-7.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, πάντως, είναι οι υψηλές τιμές στο «διπλό» (γύρω στο 2,50). Με βάση τις ειδήσεις, το κίνητρο και τις εκτός έδρας επιδόσεις της Σλοβάτσκο, περιμέναμε αποδόσεις γύρω στο 2,20 στη νίκη των φιλοξενούμενων.

 Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω επιλέγουμε το combo του Χ2 με under, που έχει απόδοση 2,15 (Stoiximan)