Ένα γκολ το βάζουν οι μεταγραφές

Χάποελ Τελ Αβίβ – Μπνέι Γεχούντα (15/2/2021, 20:15) Ισραήλ Λίγκατ Χάαλ

Όταν ο Νιρ Κλίνγκερ ότι το 2021 θα είναι διαφορετική χρονιά για τη Χάποελ Τελ Αβίβ, βρήκε λίγους υποστηρικτές. Στο τέλος του 2020 η Χάποελ βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς στους 13 αγώνες του πρώτου γύρου, με χαρακτηριστικό της δυσκολίας της να σκοράρει ότι βρήκε δίχτυα μόλις σε 4 ματς.

Ο Κλίνγκερ επικεντρώθηκε στις μεταγραφές από το κέντρο και μπροστά. Ήλθαν όχι ένας, αλλά τέσσερις επιθετικοί, στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τον Όμρι Άλτμαν, τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας. Ο Κοέν από τη Ντίλα Γκόρι της Γεωργίας, ο Αζουλάι από την Άστρα Γκιουργκιού της Ρουμανίας, ο ελεύθερος Ιτζάκ και ο Στάιν από την Χάποελ Χάιφα.

Σκοράρει σε κάθε ματς

Τα γκολ δεν έρχονται, βέβαια, με το… τσουβάλι, αλλά η Χάποελ σκόραρε τουλάχιστον ένα και στα επτά ματς που έχει δώσει ως τώρα στο 2021. Τα αποτελέσματα, φυσικά, βελτιώθηκαν πολύ. Με ρεκόρ 2-4-1 (και την μοναδική της ήττα εκτός από την Ασντόντ με 2-1) η Χάποελ δείχνει ικανή να ξεπεράσει τη στενωπό.

Το ματς με τη Μπνέι Γεχούντα, η οποία βρίσκεται επίσης σε δύσκολη θέση, είναι πολύ κρίσιμο βαθμολογικά. Από τα λεγόμενα «εξάποντα». Η Μπνέι Γεχούντα έχει δύο αναβολές στο 2021. Αλλά συμπλήρωσε δέκα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη κι έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η πίεση αυξάνεται, προφανώς, ενόψει των πλέι άουτ.

Ο συνδυασμός της μη ήττα της γηπεδούχου Χάποελ (1Χ) και των λίγων γκολ (Under 2,5) πληρώνει 1,95 στη Goalbet.