Έχουν… αδυναμία στο γκολ – γκολ

Φιν Χαρπς – Γουότερφορντ (09/07/2021, 19:45) Ιρλανδία Πρέμιερ

Η Φιν Χαρπς και η Γουότερφορντ ανοίγουν την αυλαία της 20ής αγωνιστικής και θα αναζητήσουν βαθμούς μιας και αμφότερες βρίσκονται χαμηλά.

Την περασμένη εβδομάδα η Φιν Χαρπς αιφνιδίασε την Ντροχέντα αποκτώντας προβάδισμα στο 8’, όμως δεν άντεξε στην πίεση. Ήταν ήδη πίσω από το ημίχρονο και τελικά έχασε 3-1. Έδωσε συνέχεια στην απογοητευτική πορεία του τελευταίου διαστήματος αφού συμπλήρωσε έξι ματς δίχως νίκη (τέσσερις ήττες).

Κατά συνέπεια, έχει υποχωρήσει στην όγδοη θέση της κατάταξης και η απόστασή της από την αποψινή αντίπαλό της είναι στους επτά πόντους.

Είναι μεν παραγωγική αλλά βγάζει πολλά προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα. Τα επτά πρόσφατα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με γκολ – γκολ, ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί στα δεκατρία τελευταία.

Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν αποχωρήσεις παικτών. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν ο Φόλαν, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και οι Τ. ΜακΝάμι (μ, 9/0), Ν. ΜακΓκίνλεϊ (μ, 2/0), Μπράουνι (α, 1/0).

Τιμωρημένος είναι ο Σαντίκι (α, 18/0). Αμφίβολοι θεωρούνται οι Ντανλέιβι (α, 10/0), Ο’ Σάλιβαν (ε, 17/2) και Κόνολι (μ, 4/0).

Tελευταίο χαρτί για τη Γουότερφορντ

Η Γουότερφορντ δεν τα κατάφερε στην Ντέρι, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0. Είχε αποσπάσει επτά βαθμούς στα τέσσερα ματς που προηγήθηκαν, γεγονός που καταδεικνύει ότι είναι σαφώς βελτιωμένη. Μάλιστα, αναδείχθηκε νικήτρια στις δύο προηγούμενες εξόδους της.

Είναι, πάντως, προτελευταία στην κατάταξη, βρίσκεται δηλαδή στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Αν κερδίσει σήμερα ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να το αποφύγει αλλά αν χάσει, θα μείνει στο -10 από την όγδοη θέση, απόσταση που θεωρείται απίθανο να καλυφθεί.

Οι τέσσερις από τους πέντε πρόσφατους αγώνες ολοκληρώθηκαν με γκολ – γκολ.

Στο… απουσιολόγιο περιλαμβάνονται οι Ν. Μέρφι (ε, 5/0), Μπρέναν (μ, 3/1), ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μολόι (μ, 7/1). Αντίθετα, αποκτήθηκαν οι Χάτσινσον (μ) και Φόρεστ (α), που υπολογίζονται.

Η Φιν Χαρπς και η Γουότερφορντ έχουν έφεση στο σκοράρισμα αλλά είναι κακές ανασταλτικά. Έχει τύχη το αμφίσκορο, το οποίο προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού από την bwin.