Στην αναζήτηση της πρώτης νίκης

Ντάνταλκ – Μποέμιανς (09/04/2021, 21:45) Ιρλανδία Πρέμιερ

Η Ντάνταλκ και η Μποέμιανς δεν έχουν κάνει καλή αρχή στο Πρωτάθλημα και αναζητούν την πρώτη τους νίκη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν 2-1 στο Δουβλίνο από την πρωταθλήτρια Μποέμιανς. Υπέστησαν δεύτερη διαδοχική ήττα, ενώ καταγράφουν μόλις έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις. Όλες ολοκληρώθηκαν με γκολ – γκολ.

Στις τάξεις των φίλων της Ντάνταλκ έχει αρχίσει συζήτηση σχετικά με το αν και κατά πόσο ο προπονητής Σέιν Κίγκαν είναι ο κατάλληλος για τη θέση. Άλλωστε, είδαν για πρώτη φορά την ομάδα τους να μην κερδίζει στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν κάτι που είχε να συμβεί από το 2001! Πάντως, η διοίκηση τον στηρίζει.

Ελλείψεις στα μετόπισθεν

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γκάρτλαντ (α, 1/0), Κέλι (ε), Μάρεϊ (μ) λόγω τραυματισμού, ενώ ο Νάτεσταντ (α, 1/0) είναι τιμωρημένος. Παράλληλα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του ΜακΙλένεϊ (μ, 1/1), που προέρχεται από τραυματισμό.

Από την πλευρά της, και η Μποέμιανς εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων. Προέρχεται από κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα με 0-1 κόντρα στη Σεντ Πάτρικς. Όπως και η αντίπαλός τους, έχει έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια. Σκόραρε μόνο σε ένα αλλά η εστία της παραβιάστηκε σε όλα.

Φαίνεται ότι η αποδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού αρχίζει να επηρεάζει το συγκρότημα του Κιθ Λονγκ. Ωστόσο, παραμένει ποιοτικό και υπολογίσιμο και για πολλούς εξακολουθεί να θεωρείται εκ των διεκδικητών του τίτλου.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η Ντάνταλκ και η Μποέμιανς προέρχονται από απογοητευτικά αποτελέσματα και θέλουν να κάνουν νέα αρχή. Εκτιμάται ότι η αναμέτρηση θα είναι αμφίρροπη. Οι γηπεδούχοι παρότι κατώτεροι των περιστάσεων βρίσκουν δίχτυα αλλά στα μετόπισθεν δεν τα πάνε καλά. Επιπλέον, έχουν και ελλείψεις στην άμυνα. Η επιλογή του γκολ – γκολ έχει λογική και πληρώνει καλά (2,10 στην bwin).