Μπαίνει στο γήπεδο με νίκη

Εστεγκλάλ – Σαχρ Κόντρου (21/6/2021, 18:30) Ιράν Πέρσιαν Γκαλφ Λιγκ

O Φερχάτ Ματζίντι ανέλαβε την Εστεγκλάλ στις αρχές Μαρτίου. Η ομάδα είχε μόλις ηττηθεί από τη Σεπαχάν και είχε χάσει κάθε ελπίδα για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Ο Μαχμούντ Φεκρί πλήρωσε το μάρμαρο. Ο Ματζίντι, ένα γνήσιο τέκνο της Εστεγκλάλ με ποδοσφαιρικό παρελθόν σε διεθνές επίπεδο, είχε αναλάβει και πέρυσι την ομάδα και την οδήγησε στην 2η θέση.

Ο Ματζίντι είχε κύριο στόχο να περάσει η ομάδα από τον όμιλο του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Τα κατάφερε, μάλιστα ως πρώτη. Στο κύπελλο βρίσκεται στα προημιτελικά (θα αντιμετωπίσει τον Ιούλιο την Περσέπολις στο «αιώνιο ντέρμπι»). Όμως στο πρωτάθλημα έχει μέτριο ρεκόρ 3-1-2.

Πλησιάζουν επικίνδυνα οι διώκτες

Κρατάει, βέβαια, την 3η θέση που είναι πολύ σημαντική (προκριματικά Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ). Αλλά βλέπει και τις φιλόδοξες Γκολ Γκοχάρ και Αλουμίνιουμ Αράκ να την πλησιάζουν, αλλά και την έμπειρη Τράκτορ Σαζί.

Οπότε, το σημερινό ματς με την Σαχρ Κόντρου είναι πολύ σημαντικό. Η Εστεγκλάλ θα μπει στο γήπεδο μετά από σχεδόν ένα μήνα. Τελευταίο της παιχνίδι στις 24/5, όπου νίκησε εκτός έδρας τη Σανάτ Ναφτ. Η Σαχρ Κόντρου από την ανατολική περιοχή του Μασάντ είναι μια ομάδα με σαφώς χαμηλότερο ταβάνι και μοιάζει ευχαριστημένη με την μέση της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται τώρα.

Η νίκη της Εστεγκλάλ προσφέρεται σε απόδοση 1,82 στην Stoiximan.