Υψηλές πτήσεις για τους «Αετούς»

Άλκμααρ Β – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (22/2/2021, 19:45) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Δύο αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε για τη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας. Στην πρώτη χρονικά η φορμαρισμένη Γκόου Αχέντ Ιγκλς φιλοξενείται από τη Β’ ομάδα της Άλκμααρ. Υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, όπως και φαβορί.

Το πρόβλημα στην άμυνα

Με τη Γ’ κατηγορία να έχει μπει σε παύση παραμένει αμφίβολο το κατά πόσο θα υπάρξει φέτος υποβιβασμός. Παρ’ όλα αυτά, η Άλκμααρ Β δεν θέλει να τερματίσει τελευταία από τις δεύτερες ομάδες της κατηγορίας, κάτι που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τη βάλει σε κίνδυνο.

Στην προσπάθεια αυτή το συγκρότημα του Φονκ πήρε κάποιους κρίσιμους βαθμούς. Κέρδισε, μάλιστα, τα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στην ντεφορμέ ΦΚ Αϊντχόφεν (3-2) και την ισοδύναμη Ουτρέχτη Β (3-2). Διαθέτει, ωστόσο, το χειρότερο παθητικό (65 γκολ σε 24 ματς), έχοντας δεχθεί περισσότερα από τα μισά τέρματα (33) εντός έδρας.

Βρήκε ρυθμό η Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχουν υψηλότερους στόχους. Πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα έχουν μείνει πίσω από τη δυάδα ανόδου, όμως ελπίζουν βάσιμα στα πλέι οφ. Είτε μέσω της 3ης περιόδου (20η-28η αγωνιστική) είτε μέσω της τελικής βαθμολογίας.

Βρίσκονται, άλλωστε, σε «καλό φεγγάρι» τους τελευταίους 2,5 μήνες και ηττήθηκαν μόνο σε 1/10 τελευταίες αγωνιστικές (8-1-1). Κέρδισαν τις 7/8 πιο πρόσφατες (7-0-1), σημειώνοντας 5 σερί «διπλά» (σε όλα τουλάχιστον δύο γκολ, στα 4 κράτησαν το μηδέν).

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς δείχνει σοβαρή και έχει τον πρώτο λόγο για να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί. Σε ικανοποιητικές τιμές το «διπλό» (1,90), το οποίο ανεβαίνει στο 2,20 στην Bet365 εάν το συνδυάσουμε με το πιθανό Over 1,5.