Μετράει το απόλυτο ως επισκέπτης

Άλκμααρ Β – ΦΚ Αϊντχόφεν (1/2/2021, 19:45) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του σημερινού προγράμματος στη Β’ Ολλανδίας διεξάγεται ανάμεσα σε Άλκμααρ Β και ΦΚ Αϊντχόφεν. Κρίσιμη η συνάντηση για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Κάκιστος εντός έδρας απολογισμός

Οι γηπεδούχοι παραμένουν πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με τις υπόλοιπες Β’ ομάδες που αγωνίζονται στην κατηγορία. Αυτό τους κάνει και τους μόνους που κινδυνεύουν (υπό προϋποθέσεις) με υποβιβασμό.

Οι 3/4 φετινές νίκες της Άλκμααρ Β ήρθαν μακριά από το γήπεδό της, καθώς η εντός έδρας παρουσία της παραμένει προβληματική. Ως γηπεδούχος διαθέτει τη χειρότερη συγκομιδή (1-3-6) και το χειρότερο παθητικό (29 γκολ σε 10 ματς).

Με κίνητρο και παράδοση

Ούτε η ΦΚ Αϊντχόφεν εντυπωσιάζει εσχάτως, χάνοντας έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ. Μένοντας στο μηδέν στα τελευταία 3 ματς, αύξησε το αρνητικό σερί (0-2-3) και χρειάζεται το τρίποντο.

Διαφορετικά τα προβλήματά της, καθώς η ίδια «πληρώνει» την δυστοκία στα ταξίδια της. Απέναντι σε μια κακή άμυνα, πάντως, θα έχει την ευκαιρία της. Ευνοϊκή η παράδοση καθώς σε τρεις επισκέψεις στη συγκεκριμένη έδρα μετράει ισάριθμες νίκες (όλες με G+O 2,5).

Η ΦΚ Αϊντχόφεν φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη, όμως το πρόβλημα στο γκολ και κάποιες απουσίες μας καθιστούν επιφυλακτικούς. Ικανοποιητικό το 2 DNB στη Stoiximan, που προσφέρεται σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό (1,95).