Καταλυτικές οι απουσίες

Ουτρέχτη – Φίτεσε (14/3/2021, 15:30) Ολλανδία Ερεντιβίζιε

Σήμερα διεξάγεται το δεύτερο και τελευταίο μέρος της 26ης αγωνιστικής της Ερεντιβίζιε με τέσσερις αναμετρήσεις. Κρίσιμη και για τις δύο ομάδες η συνάντηση ανάμεσα σε Ουτρέχτη και Φίτεσε.

Παιχνίδι που της ταιριάζει

Βάσει υλικού η Ουτρέχτη θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα. Η αλλαγή τεχνικού και ένα κακό διάστημα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο, την άφησαν πίσω. Τελευταία παρουσιάζεται βελτιωμένη, αν και κάποια κενά διαστήματα κάνουν συχνά-πυκνά την εμφάνισή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε τα 6/8 τελευταία παιχνίδια (6-1-1), με μοναδική ήττα το 0-1 από την ουραγό Έμεν! Πολλές φορές οι μεταπτώσεις έρχονται και μέσα στο ίδιο παιχνίδι, όπως συνέβη στο διπλό του Βααλβάικ (2-1). Εκεί, πάντως, δεν πλήρωσε το κακό β’ μέρος και βρήκε το γκολ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 97’!

Στα κρίσιμα, πάντως, παρουσιάζεται συγκεντρωμένη, ενώ και τα «γκάζια» του Χάκε μετά το ματς στο Βααλβάικ θα της κάνουν καλό. Στο «Χάλχενβααρντ», άλλωστε, χάνει δύσκολα (5-6-2). Θέλοντας να «πατήσει» ακόμα πιο δυνατά στα πλέι οφ είναι ικανή να επιβεβαιώσει τη θετική εντός έδρας παράδοση κόντρα στη Φίτεσε (5-2-1).

Δυσαναπλήρωτα τα κενά

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, προέρχονται από 3 διαδοχικές εντός έδρας νίκες. Η πρώτη (4-1 τη Φένλο) έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί στην Ερεντιβίζιε (0-1-4), η δεύτερη (2-0 τη Φένλο) την έστειλε στον τελικό του Κυπέλλου και η τρίτη (2-1 την Άλκμααρ) της επέτρεψε να πλησιάσει εκ νέου την πρώτη 3άδα.

Θα έχει στη διάθεσή τον σημαντικό χαφ Μπαζούρ, ο οποίος έλειψε από το προηγούμενο ματς λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, όμως παρ’ όλα αυτά η μεσαία γραμμή θα είναι ελλιπής. Οι πολύτιμοι Μπέρο και Τανάνε είναι τιμωρημένοι, όπως και ο χρήσιμος Κορνέλισε. Τα συγκεκριμένα κενά είναι σημαντικά και δύσκολα θα καλυφθούν.

Η Ουτρέχτη φαίνεται πως είναι ικανή να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Φίτεσε και να επιβεβαιώσει την παράδοση. Το ενδεχόμενο νίκης της προσφέρεται στην Bwin σε τιμές διπλασιασμού (2,00).