Τα γκολ οδηγούν στο ταμείο

Άγιαξ Β – Ντεν Μπος (8/3/2021, 19:45) Ολλανδία Β’ Κατηγορία

Το πρώτο χρονικά από τα δύο σημερινά παιχνίδια της Β’ Ολλανδίας διεξάγεται μεταξύ των Άγιαξ Β και Ντεν Μπος. Ο τρόπος παιχνιδιού τους, τα στατιστικά και η παράδοση δείχνουν πως θα παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό ματς με αρκετά γκολ.

Ανώτερος, αλλά ντεφορμέ

Ο Άγιαξ Β, όπως άλλωστε συνηθίζει, πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία από τις δεύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δεν βρίσκεται, ωστόσο, στα καλύτερά του το τελευταίο διάστημα.

Αγνοεί τη νίκη στους πρόσφατους αγώνες (0-1-3, όλα με G), ενώ εντός έδρας έχει να κερδίσει από τις 19 Οκτωβρίου (0-4-4). Παρ’ όλα αυτά, τα πηγαίνει καλύτερα από τους φιλοξενούμενους, διαθέτοντας και εξαιρετική εντός έδρας παράδοση.

Δεν πείθει, όμως σκοράρει

Η Ντεν Μπος δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Άμστερνταμ (0-2-5, τα 5 με G+O 3,5) και προβάλλει ως αουτσάιντερ. Παραμένει, άλλωστε, «κολλημένη» στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα αγνοώντας την εκτός έδρας νίκη (0-2-11).

Αν και έχει παρουσιάσει κάποια ψήγματα βελτίωσης το πρόσφατο 3-0 επί της Ουτρέχτης Β (26/02) αποτελεί τη μοναδική νίκη της στις τελευταίες 23 αγωνιστικές (1-7-15)!

Πάντως, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια μπορεί να συνεισφέρει στο σκορ. Η ίδια, βέβαια, διατηρεί μαζί με την Ντόρντρεχτ το χειρότερο εκτός έδρας παθητικό (42 γκολ σε 13 ματς).

Η μέτρια κατάσταση των γηπεδούχων και οι χαμηλές τιμές λειτουργούν αποτρεπτικά ως προς τον «άσσο». Αντίθετα, καλή περίπτωση φαντάζει το «G+O 3,5» καθώς περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται στο 2,10 στην Bet365.