Γκολ από τους… μικρούς των μεγάλων

Άλκμααρ Β – Άγιαξ (15/3/2021, 21:00) Ολλανδία Β Κατηγορία

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η 3η περίοδος στη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας και απόψε η δράση συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Ανάμεσά τους τα παιχνίδια των δεύτερων ομάδων, με το Άλκμααρ Β – Άγιαξ Β να μας απασχολεί στοιχηματικά.

Χειρότερη άμυνα της κατηγορίας

Η γηπεδούχος κυνηγά την πρώτη νίκη μετά από 4 αγωνιστικές (0-1-3) όπου έχει πληρώσει το μόνιμο πρόβλημα της φετινής περιόδου. Αυτό δεν είναι άλλο από τα αμυντικά κενά που της στερούν βαθμούς ακόμα και σε ματς που παίζει καλά.

Διαθέτει, άλλωστε, το χειρότερο παθητικό της κατηγορίας (75 σε 28 ματς). Καθόλου τυχαία, καθώς κράτησε φέτος το μηδέν μόνο σε έναν αγώνα και σε κανέναν από τους 14 πιο πρόσφατος (3-3-8)!

Αν και το συγκεκριμένο στοιχείο φέρνει αστάθεια, κέρδισε τα 2/4 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς (2-0-2). Το ίδιο θέλει απόψε με την εντός έδρας παράδοση απέναντι στον Άγιαξ Β να την ευνοεί (3-0-1, οι 3 νίκες με G+O 2,5).

Ντεφορμέ και με κενά

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, δίνονται ως φαβορί αν και αγνοούν το τρίποντο σε 6 αγώνες (0-2-4). Κόντρα στη Ρόντα, μάλιστα, απέφυγαν την 4η διαδοχική ήττα με δύο γκολ στο φινάλε (2-2).

Όπως και η ΑΖ, έτσι κι αυτοί πληρώνουν τα κενά που υπάρχουν στα μετόπισθεν. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τελευταίες 4 και οι 6/7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους ολοκληρώθηκαν με G+O 2,5.

Ο Άγιαξ Β δέχεται γκολ στα τελευταία 23 ματς και κράτησε για τελευταία φορά απαραβίαστη την εστία του στις 28 Σεπτεμβρίου.

Με αυτά τα δεδομένα καλό θα ήταν να μην μπλέξουμε με σημείο. Περιμένοντας, ωστόσο, έναν ανοιχτό αγώνα με φάσεις εκατέρωθεν κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Επιλογή μας ο συνδυασμός «G+Over 3,5», ο οποίος βρίσκεται στην Bet365 σε τιμές διπλασιασμού (2,00).