Εφιάλτης στον δρόμο με τα ντέρμπι

Άλκμααρ – Αϊντχόφεν (21/3/2021, 15:30) Ολλανδία Ερεντιβίζιε

Ολοκληρώνεται σήμερα η 27η αγωνιστική της Ερεντιβίζιε. Με τον Άγιαξ απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, το ντέρμπι Άλκμααρ – Αϊντχόφεν κρίνει πολλά για τη 2η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν τουλάχιστον το +3, αλλά και να «σπάσουν» την πρόσφατη αρνητική παράδοση στα ντέρμπι.

Δυσκολεύεται στα ντέρμπι

Το 1-1 κόντρα στη Φέγενορντ που προηγήθηκε κράτησε την PSV χωρίς νίκη σε 15ο διαδοχικό ντέρμπι (0-6-9) απέναντι στους υπόλοιπους «μεγάλους» της Ολλανδίας (Άγιαξ, Φέγενορντ, Άλκμααρ).

Μέσα σε αυτό το αρνητικό σερί και οι 3 συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί από την ΑΖ. Αυτός ο απολογισμός ακολούθησε, μάλιστα, μια εντυπωσιακή επίδοση 10 διαδοχικών νικών κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Παράδοση στα γκολ

Όσον αφορά την παράδοση των πρόσφατων αγώνων τους στο «AFAS» τα πράγματα είναι αρκετά μοιρασμένα τα τελευταία χρόνια (4-0-5). Χαρακτηριστικό, επίσης, ότι τα 8/9 αυτά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με G+O 2,5.

Η πιθανότητα να παρακολουθήσουμε και σήμερα ένα ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν δείχνει αυξημένη. Έτσι δείχνουν, τουλάχιστον, οι φετινές επιδόσεις των δύο αντιπάλων.

Oι τελευταίοι 5 αγώνες της ΑΖ, όπως και οι 7/10 πιο πρόσφατους στο γήπεδό της, έληξαν με G+O 2,5. Παρόμοια η κατάσταση στην Αϊντχόφεν καθώς με G+O 3,5 ολοκληρώθηκαν τα τελευταία 3 και τα 7/8 πιο πρόσφατα ταξίδια της.

Οι δύο ομάδες είναι μαθημένες να παίζουν ανοιχτά και μόνο εάν παρουσιαστούν άστοχες η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν θα ανοίξει. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα προτιμήσουμε τον συνδυασμό «G+Over 3,5». Προσφέρεται στην Bet365 στο 2,37.