Δεν πείθει το υποτιθέμενο φαβορί

Ουτρέχτη Β – Ντόρντρεχτ (2/3/2021, 19:45) Ολλανδία Β Κατηγορία

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για τη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας. Αυτή που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά αφορά δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, τις Ουτρέχτη Β και Ντόρντρεχτ.

Σε αγωνιστική καθίζηση

Αν μη τι άλλο, προκαλεί εντύπωση το σετ των αποδόσεων που προσφέρει ως ξεκάθαρο φαβορί τη γηπεδούχο. Βρίσκεται πιο ψηλά, όμως αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις τόσο χαμηλές τιμές του «άσσου». Ειδικά εάν συνυπολογίσουμε τις πρόσφατες επιδόσεις της.

Η Ουτρέχτη Β προέρχεται από 6 διαδοχικές ήττες, εκ των οποίων στις 5 σημειώθηκε Over 2,5. Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, έχασε εύκολα από την Ντεν Μπος (3-0), η οποία είχε να κερδίσει από τις 22 Σεπτεμβρίου!

Ανεβασμένο το αουτσάιντερ

Δεχόμενη, τουλάχιστον, δύο γκολ στα προηγούμενα 6 παιχνίδια και με τη ψυχολογία να βρίσκεται χαμηλά, είναι πιθανόν να ζοριστεί και τώρα. Η Ντόρντρεχτ, εξάλλου, μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά τελευταία δείχνει σημάδια ζωής.

Στα πρόσφατα ματς κέρδισε Άγιαξ Β (2-1 εκτός) και Χέλμοντ (2-1 εντός), ενώ στο μεσοδιάστημα λύγισε δύσκολα από την ισχυρή Μπρέντα (2-3). Παίζοντας χωρίς ιδιαίτερο άγχος κι έχοντας πάρει την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση, διατηρεί αρκετές πιθανότητες να σταθεί όρθια στην Ουτρέχτη.

Το σετ των αποδόσεων και η πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων μάς επιτρέπουν να κάνουμε παιχνίδι. Μπορεί να σταθεί η «διπλή ευκαιρία» του Χ2, όμως θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Εξαιρετικό, άλλωστε, το 3,50 που προσφέρει η επιλογή «2 DNB» στη Winmasters.