Τα δεδομένα στηρίζουν το «διπλό»

Ος – Φόλενταμ (5/4/2021, 15:30) Ολλανδία Β Κατηγορία

Ελάχιστα 24ωρα μετά από το πλήρες πρόγραμμα της Παρασκευής (02/04) ακολουθεί η 32η αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας. Το παιχνίδι που μπαίνει στο στόχαστρό μας αφορά τη συνάντηση της Ος με τη Φόλενταμ. Φαίνεται πως υπάρχει φαβορί, το οποίο μάλιστα ενισχύεται κι από την παράδοση.

Ισχυρή μακριά από το σπίτι της

Με τη γηπεδούχο να έχει ξεμείνει από στόχους και τη Φόλενταμ να περιμένει τα πλέι οφ δεν υπάρχει ισχυρό κίνητρο. Παρ’ όλα αυτά, η Ολλανδία θυμίζει σε αυτό τον τομέα την Αγγλία και οι ομάδες δεν σταματούν να παλεύουν.

Όπως και να ‘χει, σε αγωνιστικό επίπεδο οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν. Μπορεί να λύγισαν από την πρωτοπόρο Καμπούρ (0-3), όμως παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο βρίσκονται εντός των δυνατοτήτων τους. Τα πηγαίνουν, άλλωστε, καλύτερα μακριά από το γήπεδό τους διατηρώντας μία από τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας (8-5-2 με 31-18 γκολ).

Η παράδοση δείχνει σημείο

Σαν να μην έφτανε αυτό έχουν ως σύμμαχο και την παράδοση. Έχασαν μόνο 1/17 τελευταία ματς κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο (8-8-1) και κανένα από τα 5 πιο πρόσφατα (2-3-0), ενώ εξαιρετικός είναι και ο απολογισμός τους στο Ος (8-7-1).

Η γηπεδούχος, από τη δική της πλευρά, έχει ορισμένες εκλάμψεις όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για σπουδαία πράγματα. Γνώρισε, εξάλλου, την ήττα στις 9/13 τελευταίες αγωνιστικές (3-1-9) με πιο πρόσφατο παράδειγμα το 1-0 από την ουραγό Ντεν Μπος.

Ο αγώνας εξαρτάται περισσότερο από τη Φόλενταμ, η οποία προβάλλει δικαίως ως φαβορί. Πιστεύοντας πως θα βρει τους απαραίτητους χώρους, ενισχύουμε το «διπλό» με το Over 1,5. Η συγκεκριμένη επιλογή προσφέρεται στη Stoiximan στο ελκυστικό 2,32.