Χωράει στο παιχνίδι μας ο «άσσος»

Ος – Ουτρέχτη Β (30/4/2021, 21:00) Ολλανδία Β Κατηγορία

Απόψε διεξάγεται το κυρίως πιάτο της 36ης αγωνιστικής στη Β’ Ολλανδίας, η οποία οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος. Η Ος παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της για τη συμμετοχή στα πλέι οφ απέναντι στην Ουτρέχτη Β.

Θετική παρουσία και κίνητρο

Οι γηπεδούχοι δεν προλαβαίνουν να μπουν μέσω της κανονικής περιόδου στα μπαράζ ανόδου. Παρ’ όλα αυτά, η πρόσφατη θετική πορεία έχει δημιουργήσει ελπίδες για την κατάκτηση της 4ης περιόδου.

Η αποστολή τους είναι δύσκολη, όμως οφείλουν να το προσπαθήσουν. Ειδικά από τη στιγμή που το πρόγραμμα, χωρίς να είναι εύκολο, δεν δείχνει απαγορευτικό.

Έχασαν μόνο 1/7 τελευταία ματς (4-2-1) και απόψε προβάλλουν ως το φαβορί. Κέρδισαν, άλλωστε, τα προηγούμενα τρία φετινά παιχνίδια τους κόντρα στις ομάδες Νέων της κατηγορίας.

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση

Η Ουτρέχτη Β, από την άλλη πλευρά, δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Η οριστική διακοπή στη Γ’ κατηγορία της χώρας έδιωξε κάθε άγχος σχετικά με τον υποβιβασμό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει για το καλύτερο στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της δεν είναι ότι είναι αδιάφορη, αλλά το ότι δείχνει ντεφορμέ (2-0-14 με 4 διαδοχικές ήττες). Εναντίον της και η παράδοση, καθώς στις τελευταίες 4 επισκέψεις στο Ος υπέστη ισάριθμες ήττες. Καλώς ή κακώς, το αποψινό ματς εξαρτάται περισσότερο από τους αντιπάλους της.

Για όλους τους παραπάνω λόγους πιστεύουμε πως η Ος προσφέρεται δικαίως ως φαβορί κόντρα στην Ουτρέχτη Β. Ο «άσσος» χωράει στο παιχνίδι μας και βρίσκεται στη Novibet στο ικανοποιητικό 1,94.