Τα αντίστροφα σερί βγάζουν νικητή

Ος – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (5/3/2021, 22:00) Ολλανδία Β’ κατηγορία

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας ξεκινάει απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις. Σε μία εξ αυτών η Γκόου Αχέντ Ιγκλς προβάλλει ως το φαβορί στη φιλοξενία της Ος.

Πετάει στα ψηλά

Οι «Αετοί» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση (10-1-1). Κέρδισαν τα 9/10 τελευταία παιχνίδια (9-0-1, 4 διαδοχικές νίκες), με μοναδική ήττα το 1-3 από τη Φόλενταμ (02/02).

Διεκδικούν την 3η περίοδο (-1 από Ντε Γκράαφστσαπ), όμως έτσι κι αλλιώς θα μπουν στα πλέι οφ. Ο… κρυφός στόχος αφορά τη δυάδα της απευθείας ανόδου (-7) και για να παραμείνουν «ζωντανοί» πρέπει να συνεχίσουν το σερί.

Δείχνουν ιδιαίτερα συνεπείς, ενώ στα τελευταία 7 τρίποντα που κατέκτησαν διατήρησαν το μηδέν! Τα πηγαίνουν, επίσης, περίφημα εκτός έδρας μετρώντας 6 διαδοχικές επιτυχίες όπου σε κάθε μία σημείωσαν 2 ή 3 γκολ.

Απογοήτευση και κακή παρουσία

Η Ος, από τη δική της πλευρά, έχει απομακρυνθεί από τη ζώνη των πλέι οφ μένοντας χωρίς στόχους. Αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσει, όμως -έτσι κι αλλιώς- η αγωνιστική εικόνα της δεν είναι καλή.

Το θετικό σερί του Δεκεμβρίου μοιάζει με μακρινό παρελθόν και τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Ηττήθηκε στις 7/8 τελευταίες αγωνιστικές (1-0-7, 3 σερί ήττες), ενώ στη μοναδική επιτυχία της (6-0 την Άλκμααρ Β) απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 4’.

Το κίνητρο και (κυρίως) η πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων δείχνουν τον πιθανό νικητή. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς προσφέρεται δικαίως ως φαβορί και το σετ μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε το «διπλό». Ελκυστικό το 2,25 στο οποίο βρίσκουμε τον συνδυασμό «2+Over 1,5» στην Bet365.