Αντίδραση μέσω της παράδοσης

Φίτεσε – Βααλβάικ (30/1/2021, 22:00) Ολλανδία Ερεντιβίζιε

Το πρώτο μέρος της 20ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται απόψε στο «Γιέλρεντομ». Μετά από την αναπάντεχη συντριβή στο Φένλο, η Φίτεσε καλείται να επιβεβαιώσει την άριστη παράδοση κόντρα στη Βααλβάικ.

Συνέρχεται από το σοκ

Η Φίτεσε βρισκόταν στη 2η θέση και διέθετε το καλύτερο παθητικό μέχρι να συναντήσει τον… Γιακουμάκη. Τα 4 τέρματα του διεθνή Έλληνα φορ έφεραν το «βαρύ» 4-1 στο Φένλο και την ίδια στο -6 από την κορυφή. Περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν.

Απέναντι στη Βααλβάικ είναι το μεγάλο φαβορί. Πληρώνοντας και πάλι το πρόβλημα στο γκολ, η RKC ηττήθηκε από τη Φορτ. Σιτάρντ (1-2) και αύξησε το αρνητικό σερί (0-2-6). Παραμένει σε απόσταση βολής από την τελευταία 3άδα και σκοράρει με το… σταγονόμετρο εκτός έδρας (6 γκολ σε 9 ματς).

Μόλις μία ήττα στο Άρνεμ

Πέρα από τον αγωνιστικό τομέα, η Φίτεσε υπερέχει συντριπτικά και στην παράδοση. Κέρδισε τις τελευταίες 4 συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας, ενώ στο Άρνεμ έχει υποστεί μόνο μία ήττα από τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Το μοναδικό ιστορικά «διπλό» της Βααλβάικ σημειώθηκε το 1992 (1-0). Ακολούθησε ένα κάκιστο σερί 21 αγώνων (0-7-14), ενώ στους 10 πιο πρόσφατους σημειώθηκε Over 2,5.

Λέγοντας πως η Φίτεσε είναι το φαβορί δεν… ανακαλύπτουμε την Αμερική. Συνυπολογίζοντας, ωστόσο, ότι οι 8/9 εντός έδρας νίκες της και οι 5/6 εκτός έδρας ήττες της Βααλβάικ ήρθαν με Under 3,5, μπορούμε να αυξήσουμε τις τιμές. Στο 2,37 ο συνδυασμός «1+U 3,5» στη Stoiximan.