Φορτ. Σιτάρντ: Αλλαγή ρόλου και πορείας

Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της Ολλανδίας αυτή τη στιγμή η Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία υποδέχεται απόψε τη Σπάρτα Ρότερνταμ με στόχο να δώσει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες και να απομακρυνθεί περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη.

Κίνηση «κλειδί» για την αλλαγή πορείας αποτέλεσε η απόλυση στις αρχές Νοεμβρίου του Κέβιν Χόφλαντ μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο, την ώρα που η Φορτούνα βρισκόταν ουραγός και αγνοούσε τη νίκη.

Βρήκε τον αναμορφωτή της

Αντικαταστάτης του ορίστηκε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Σιόρς Ούλτεϊ και η κατάσταση δεν άργησε να αλλάξει. Εχοντας ρόλο υπηρεσιακού υπέστη την ήττα στα δύσκολα ματς με Φέγενορντ (1-3) και Φίτεσε (2-0), όμως από τη στιγμή που μονιμοποιήθηκε τον Δεκέμβριο η ομάδα του μεταμορφώθηκε.

Το συγκρότημα από το Σιτάρντ συγκέντρωσε 13 βαθμούς στα επόμενα 5 παιχνίδια (4-1-0) και βρέθηκε στο +6 από την τελευταία 3άδα, ενώ παρέμεινε αήττητο σε 3 διαδοχικά ταξίδια (2-1-0) κατακτώντας και τα πρώτα διπλά στην Ερεντιβίζιε μετά από δύο χρόνια (0-5-22 στο ενδιάμεσο)!

Το αποψινό εντός έδρας ματς με τη Σπάρτα Ρότερνταμ δεν είναι εύκολο, όμως οι τιμές στο ενδεχόμενο επικράτησής της είναι υπερβολικά υψηλές και εμπεριέχουν αξία. Ακόμα και με κάλυψη στην ισοπαλία ο «άσσος» προσφέρεται στην Bet365 στο άκρως ικανοποιητικό 2,25.