Γύρος θριάμβου για τη Σλάβια Πράγας

Γύρος θριάμβου για Σλάβια Πράγας

Σλάβια Πράγας – Βικτόρια Πλζεν (02/05/2021, 20:30) Τσεχία Λιγκ

Γύρος θριάμβου για τη Σλάβια θα είναι το αποψινό ντέρμπι με την Βικτόρια Πλζεν, που «κλείνει» την αγωνιστική στην Τσεχία. Σε μια αγωνιστική Κυριακή του Πάσχα με πολλά κι ενδιαφέροντα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι (για να επιστρέψουμε στη Σλάβια) κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο, αρκεί να μη χάσουν. Έχοντας 16 βαθμούς διαφορά από τη 2η Γιάμπλονετς ουσιαστικά χρειάζονται μόλις έναν πόντο για να το πάρουν. Κι ασφαλώς μπορούν να πάρουν όχι μόνο τον βαθμό, αλλά και τη νίκη αφού, δεδομένα, είναι ανώτεροι. Για την ακρίβεια η Σλάβια είναι μια κλάση πάνω από όλες τις ομάδες της Τσεχίας, βαδίζοντας ολοταχώς προς το νταμπλ. Ο άσος άνοιξε γύρω στο 1,90, αλλά ήδη έχει πέσει στο 1,72. Κάτω από την πραγματική του αξία, με βάση τα δεδομένα του ματς.

Γύρος θριάμβου για τη Σλάβια Πράγας

Όπως αναφέραμε ήδη ο γύρος θριάμβου για τη Σλάβια Πράγας μπορεί να γίνει ακόμη και με ισοπαλία. Μια ισοπαλία που θα είναι πολύτιμη και για τους φιλοξενούμενους. Οι οποίοι θα πλησιάσουν στον ένα πόντο την 4η της κατάταξης Σλοβάτσκο. Έτσι από εκεί που έβλεπαν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τα… κιάλια, θα βρεθούν μια ανάσα από αυτήν. Κι απ΄ ότι φαίνεται το αξίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Βικτόρια, που παραμένει αήττητη στα 14 τελευταία παιχνίδια της. Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Έρχεται από 4/5 νίκες στα τέσσερα τελευταία, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Όπου μάλλον θα βρει τη… Σλάβια, η οποία στα ημιτελικά θα συγκρουστεί με τη Σπάρτα, στο μεγάλο ντέρμπι της Πράγας.

Χαμηλά το σκορ

Το παρελθόν των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δυο ομάδες δείχνει δυνατά ντέρμπι με χαμηλά σκορ. Στα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, επιβεβαιώθηκε το under και το no goal. Μάλιστα τα τέσσερα από τα πέντε ήταν under 1.5! Μόνο ένα ματς, στις 12 Μαΐου 2019 ξέφυγε στο goal και over. Στον πρώτο γύρο η Σλάβια κέρδισε 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ είχε επικρατήσει και πέρσι, στην Πράγα.

Ο άσος δεν είναι τόσο εύκολος όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Δεδομένου ότι η ισοπαλία μοιάζει να εξυπηρετεί και τους δυο, την επιλέγουμε στο υψηλότατο 3,60 (Stoiximan)