Γουατεμάλα: «Έπαιξε μπάλα» και το φίδι!

Έπαιξε μπάλα

Είναι από αυτά τα παράξενα που νομίζεις ότι κάποιος σου κάνει πλάκα. Στη Γουατεμάλα «έπαιξε μπάλα» και ένα φίδι δύο μέτρων!

Πανικός και τρόμος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Γουατεμάλα. Ένα φίδι περίπου δύο μέτρων, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση Νούβα Κονσεπσιόν – Μουνισιπάλ.

Το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του. Στο 84ο λεπτό ποδοσφαιριστές είδαν το ερπετό να σέρνεται προς το μέρος τους. Αμέσως έκαναν σήμα προς τον διαιτητή που σταμάτησε το ματς. Μάλιστα, στράφηκε προς τους αστυνομικούς για βοήθεια.

«Έπαιξε μπάλα» και το φίδι!

Χαρακτηριστική και η ατάκα του δημοσιογράφου που σχολίαζε το ματς για λογαριασμό της τηλεόρασης. «Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο είναι ένα φίδι. Στο ποδόσφαιρο της Γουαταμέλας υπάρχουν τα πάντα!».

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν με άνθρωπο του γηπέδου να προσπαθεί να ελέγξει το ζώο και να το απομακρύνει μ’ ένα μεγάλο ξύλο. Ακολούθησαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι επιχείρησαν να το σκοτώσουν κόβοντας το κεφάλι του με μια ασπίδα σαν αυτές που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ, όμως δεν τα κατάφεραν.

Τελικά εμφανίστηκε ένας πυροσβέστης, που το έπιασε από το κεφάλι και το έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου!