Ο Γκρίλις και το ερωτικό σκάνδαλο στη Μύκονο

ερωτικό σκάνδαλο

Ο Γκρίλις είναι γνωστός για την αδυναμία του στο ωραίο φύλλο. Αυτή τη φορά έγιναν αποκαλύψεις για ερωτικό σκάνδαλο στη Μύκονο.

Το Αγγλικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται για το κατά πόσο ήταν αληθή τα θετικά τέστ που δήλωσε η Λίβερπουλ και ζητείται η παρέμβαση της EFL. Τα ταμπλόιντ της χώρας, απλά ασχολούνται με την εξωγηπεδική ζωή των σταρ του ποδοσφαίρου.

Η Κλόι Μπρόκετ, πρωταγωνίστρια βρετανικού ριάλιτι, υποστήριξε πως γνωρίστηκε με τον Άγγλο διεθνή στη Μύκονο και την κάλεσε στη βίλα του. Ο Γκρίλις, ο οποίος διατηρεί χρόνια σχέση με τη Σάσα Άντγουντ, δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε αντίστοιχο σκάνδαλο. Πρόσφατα είχε συνδεθεί με την ηθοποιό Έμιλι Ατάκ και την τηλεστάρ Άμπερ Τζιλ.

Το ερωτικό σκάνδαλο

«Ο Τζακ κι εγώ ήμασταν στη Μύκονο στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή. Δεν τον είχα ξανασυναντήσει ή μιλήσει μαζί του. Δεν ήξερα καν ποιος ήταν πριν από το Euro, αλλά τον είδα να παίζει για την Αγγλία» τόνισε 21χρονη Κλόι Μπρόκετ.
«Συναντηθήκαμε στο Toy Room και ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου. Δεν είμαι σίγουρος αν με αναγνώρισε από το «TOWIE» (σ.σ. βρετανικό ριάλιτι) ή όχι, αλλά παρουσιάστηκε και ξεκινήσαμε κουβέντα. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι ήταν πραγματικά γοητευτικός, πολύ ομιλητικός και φιλικός. Και προφανώς είναι πολύ όμορφος. Μετά μου ζήτησε να πάω μαζί του στη βίλα του και συμφώνησα».
«Ο Τζακ είναι ένας υπέροχος τύπος και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Εύχομαι σε αυτόν και στη Σάσα ό,τι καλύτερο» πρόσθεσε.

Μπρόκετ