Ατρόμητος – ΟΦΗ: Άμυνες που… μπάζουν

Όσο αποτελεσματική ήταν η «Γραμμή Μαζινό» στους Γάλλους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο άλλο τόσο είναι και οι άμυνες του Ατρόμητου και του ΟΦΗ, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να κρατήσουν τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την εστία τους και οι επιδόσεις τους στον ανασταλτικό τομέα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι έχει δεχθεί από δύο γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες στην έδρα του (με ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη και ΠΑΟΚ), ενώ στην αντίπερα όχθη αυτό του Γιώργου Σίμου διατήρησε απαραβίαστη την εστία του σε μόλις μία από τις επτά εξόδους του (στη Λάρισα).

Μπροστά πάνε καλά

Αντίθετα, τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο ΟΦΗ έχουν αποδείξει πως διαθέτουν αρετές στο σκοράρισμα. Οι Περιστεριώτες έχουν βρει δίχτυα τουλάχιστον από δύο φορές στα τέσσερα από τα πέντε ματς ως γηπεδούχοι (μόνο ο ΠΑΣ τους κράτησε στο μηδέν), ενώ οι Κρητικοί πέτυχαν γκολ και στις τέσσερις πρόσφατες εξόδους τους (μάλιστα στον Βόλο σημείωσαν τέσσερα τέρματα).

Το γκολ – γκολ δείχνει καλή επιλογή και προσφέρεται στο ελκυστικό 2.10 από την interwetten