Αμφίρροπη μάχη στο Ρέθυμνο

Επισκοπή – Αιγάλεω (30/05/2021, 16:00) Ελλάδα Φούτμπολ Λιγκ

Αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι ανάμεσα στην Επισκοπή και το Αιγάλεω, που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο.

Η κρητική ομάδα παραχώρησε 1-1 στον Ασπρόπυργο. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε φέτος στην έδρα της σε έξι ματς ωστόσο έχει κερδίσει μόνο τα μισά, όλα με 1-0. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν σημειωθεί μόλις πέντε τέρματα.

Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης και θεωρείται απίθανο να διεκδικήσει την άνοδο. Τραυματίας ο Γιαννιώτης (α), ο οποίος μάλιστα δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Η νίκη γιάτρεψε τις «πληγές»

Από την άλλη πλευρά, το Αιγάλεω κέρδισε 2-0 στον Ασπρόπυργο και κρατήθηκε στην έκτη θέση. Βελτιώθηκε, έτσι, και το κλίμα στις τάξεις του μετά την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα στην Καλλιθέα, που προκάλεσε την έκρηξη μερίδας των οπαδών του (είδαν το ματς από τα κάγκελα, στο πέταλο του «Ελ Πάσο», που είναι ανοιχτό). Μάλιστα, όταν η αποστολή επέστρεψε στη βάση της κάποιοι την περίμεναν και υπήρξε ένταση με τους παίκτες και τη διοίκηση.

Αυτή είναι η μοναδική ήττα του «Σίτι» στα πέντε τελευταία ματς, στα οποία καταγράφει δύο νίκες. Πάντως, εκτός έδρας δυσκολεύεται (τέσσερις ήττες σε έξι εξόδους) αν και εσχάτως εμφανίζει σημάδια βελτίωσης («διπλό» στον Ασπρόπυργο, ισοπαλία στον Ιάλυσο).

Tο Αιγάλεω δεν έχει πετύχει διαδοχικά «τρίποντα» φέτος. Μάλιστα, μετά από τις τέσσερις νίκες που σημείωσε, ακολούθησαν ήττες.

Αναμένεται ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορες. Επιπλέον, δύσκολα θα «ανοίξει» καθώς όλοι οι αγώνες της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, μένουν σε πολύ χαμηλό αριθμό τερμάτων. Ως εκ τούτου, η επιλογή της ισοπαλίας (στο 2,90 από την bet365) παρότι εμπεριέχει ρίσκο, δείχνει λογική.