Με ρίσκο στην αξιόλογη κόντρα

Φορτ. Ντίσελντορφ – Καρλσρούη (3/5/2021, 21:30) Γερμανία Β’ κατηγορία

Με μία εξ αναβολής αναμέτρηση συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα στη Β’ κατηγορία της Γερμανίας. Ενδιαφέρουσα και πιο αμφίρροπη απ’ ότι υποστηρίζουν οι μπουκ η συνάντηση ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Καρλσρούη.

Με κίνητρο και λάθη

Η Φορτούνα κυνηγάει το τρίποντο που θα της επιτρέψει να «πιάσει» στην 3η θέση (πλέι οφ ανόδου) το Αμβούργο. Είναι ομάδα που βασίζεται στο γήπεδό της (9-3-2), όμως προσφάτως δεν έχει αποφύγει τις απώλειες (3-2-2).

Τα αμυντικά λάθη, παράλληλα, συνεχίζονται και ήταν αυτά που την οδήγησαν στην εκτός έδρας ήττα από την Πάντερμπορν (2-1). Ήταν, μάλιστα, αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ (64’) πριν δεχθεί την ανατροπή εντός ελάχιστων λεπτών (71’-73’).

Ισχυρή εκτός έδρας

Η αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών ενδέχεται να μην της κάνει καλό καθώς θα φέρει άγχος. Η Καρλσρούη, εξάλλου, μπορεί να μην κέρδισε στα πρόσφατα μας, όμως χάνει δύσκολα (0-6-1).

Της ταιριάζουν οι αποστολές εκτός έδρας όπου έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους φετινούς βαθμούς (8-3-3). Έχασε, άλλωστε, μόνο 1/12 τελευταία ταξίδια (8-3-1) και κανένα από τα 7 πιο πρόσφατα (5-2-0).

Μαζί με το μέρος των φιλοξενούμενων και η παράδοση των αγώνων τους στο Ντίσελντορφ όπου διατήρησαν το αήττητο στις τελευταίες 4 επισκέψεις τους (3-1-0).

Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κανένα αποτέλεσμα, ο «άσσος» δεν θα έπρεπε να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Κατόπιν τούτου επιλέγουμε τη «διπλή ευκαιρία» του Χ2, η οποία προσφέρεται στην Goalbet στο 2,19.