Φαν Χάαλ: Ο Μίλερ δεν ήρθε στη Γιουνάιτεντ λόγω της γυναίκας του

Λόγω της γυναίκας του

Μία ανάσα πριν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε ο Μίλερ το 2015, όμως δεν μετακόμισε στην Αγγλία λόγω της γυναίκας του.

Ο 70χρονος τεχνικός που εμφανίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Νορβηγία,  αποκάλυψε ότι ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ το καλοκαίρι του 2015 έφτασε πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Τόμας Μίλερ. Χαρακτηριστικά, όσα δήλωσε ο προπονητής των «Οράνιε» στη γερμανική «Bild».

Λόγω της γυναίκας του

«Το 2014 το ενδιαφέρον μας δεν βρήκε ανταπόκριση, αλλά το 2015 βρισκόμασταν αρκετά κοντά. Η συμφωνία θα είχε κλείσει αν η σύζυγος του Μίλερ ήταν λίγο πιο ανοικτή σε μία μετακόμιση στο εξωτερικό. Αυτό ισχυρίστηκε ο ίδιος στον βοηθό μου, Μάρσελ Μπουτ. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είχε αναλαβει τις συζητήσεις».

Ο Φαν Χάαλ συνυπήρξε με τον Γερμανό επιθετικό την διετία 2009-2011 στη Μπάγερν Μονάχου. O νεαρός τότε Μίλερ είχε ήδη αρχίσει να εντυπωσιάζει την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Η «αδυναμία» του Ολλανδού τεχνικού στον Μίλερ ήταν εμφανής. Είχε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή του.