Ίνγκολσταντ: Έξοδος στην έδρα της πιο… over ομάδας

Βερλ – Ίνγκολσταντ (17/03/2021, 20:00) Γερμανία 3η κατηγορία

Δύσκολο έργο περιμένει την Ίνγκολσταντ σήμερα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Γερμανίας απέναντι στην Βερλ.

Απέκτησαν ξανά το εύκολο γκολ

Μπορεί οι Βαυαροί να «καίγονται» για το διπλό που θα τους διατηρήσει στην πρώτη δυάδα της απευθείας ανόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το πάρουν με ευκολία. Πάντως η εμφάνισή τους στο ντέρμπι με την Βέχεν εκτός (2-1) ήταν εξαιρετική και πιστώθηκε η νίκη που στην ουσία μείωσε πολύ τις πιθανότητες της ομάδας του Βισμπάντεν για την άνοδο. Το θέμα είναι ότι η Ίνγκολσταντ έχει βρει πάλι τον καλό της εαυτό σκοράροντας επτά γκολ στα τρία τελευταία που συνδυάστηκαν με νίκες. 

Βερλ: Η πιο… over ομάδα της κατηγορίας

Η Βερλ από την πλευρά της σαν νεοφώτιστη και ήδη σωμένη διασκεδάζει εδώ και καιρό τα παιχνίδια της και μάλιστα δεν χαρίζεται σε ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς (στα πιο πρόσφατα νίκησε Μπάγερν Β’ και Ουντερχάκινγκ με 2-1 που ήθελαν βαθμούς για την σωτηρία). Εξαίρεση φυσικά δεν θα αποτελέσει ούτε η Ίνγκολσταντ. Παράλληλα έχει τα περισσότερα Over 2,5 στην κατηγορία me 21/27 και την 1η καλύτερη επίθεση (!), αν και βρίσκεται στην 7η θέση.

Πολύ πιθανό το αμφίσκορο στην αναμέτρηση χωρίς όμως το σκορ να πηγαίνει σε δυσθεώρητα ύψη. Η επιλογή του αμφίσκορου σε συνδυασμό με το under 5,5 (goal & under 5,5) στο ματς παίζεται στο διόλου ευκαταφρόνητο 1,80 στην bet365.