Φορμαρισμένες και επιθετικές

Σααρμπρίκεν – Μαγδεμβούργο (5/5/2021, 20:00) Γερμανία Γ’ Κατηγορία

Το πρώτο μισό της 35ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας της Γερμανίας διεξήχθη χθες κι απόψε ακολουθεί το δεύτερο. Κάθε μία από τις πέντε αναμετρήσεις του προγράμματος κρύβει το δικό της ενδιαφέρον. Εμείς θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με αυτή ανάμεσα σε Σααρμπρίκεν και Μαγδεμβούργο.

Ανοιχτοί οι αγώνες της

Η Σααρμπρίκεν προέρχεται από δύο εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Βάλντχοφ Μάνχαϊμ (5-0) και Μπάγερν Β’ (4-0). Βρίσκεται ψηλά (5η), όμως η περίοδος αστάθειας που προηγήθηκε (4-3-3, όλα με G/G) ανέβασε τη διαφορά από την πρώτη 3άδα (-9).

Ακόμα και σε περίπτωση νέας νίκης σήμερα, φαντάζει δύσκολο να καλύψει τη διαφορά στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Παρ’ όλα αυτά, οφείλει να προσπαθήσει και στο αποψινό ματς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία.

Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (64 γκολ σε 34 ματς), αλλά δέχεται κατά μέσο όρο πάνω από ένα τέρμα στο γήπεδό της (23 σε 17 ματς). Οι 6/7 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, άλλωστε, έληξαν με G/G+Over.

Με φόρα και άγνοια κινδύνου

Όπως και η γηπεδούχος, έτσι και το Μαγδεμβούργο είναι «σχετικά» αδιάφορο. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στα τέλη Φεβρουαρίου, όμως έκτοτε διατήρησε το αήττητο (7-2-0). Ως αποτέλεσμα βρέθηκε στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν αναμένεται να κινδυνεύσει στους εναπομείναντες αγώνες.

Ερχόμενο, πάντως, με φόρα από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς από τη Σααρμπρίκεν για την ήττα στον α’ γύρο (1-2). Σκοράρει, εξάλλου, με μεγαλύτερη ευκολία εκτός έδρας και μετράει 4 διαδοχικά «διπλά».

Τα υπάρχοντα δεδομένα φανερώνουν ότι το παιχνίδι μπορεί εύκολα να ανοίξει. Αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και είναι πολύ πιθανόν να απειλήσουν. Ο συνδυασμός «G/G+Over» προσφέρεται στην Goalbet στο 1,95.