Επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο

Σααρμπρίκεν – Βικτόρια Κολωνίας (19/03/2021, 20:00) Γερμανία 3η κατηγορία

Με τον αγώνα της Σαααρμπρίκεν με την Βικτόρια Κολωνίας ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στην Γ’ Γερμανίας και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα γκολ.

Η ομάδα της νοτιοδυτικής Γερμανίας έδειξε χαρακτήρα στο προηγούμενο παιχνίδι στην Δρέσδη απέναντι στην πρωτοπόρο Ντιναμό και απέδρασε με το 1-1. Εξαιρετική εμφάνιση για την Σααρμπρίκεν που θέλει να εξαντλήσει αυτές τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για την άνοδο. Τρεις αγώνες χωρίς νίκη θεωρούνται πολλοί, άλλα έχει μαζέψει κι απουσίες κυρίως πίσω, αφού θα λείψουν οι Καστελούτσι (κίπερ) και οι αμυντικοί Θέλκε και  Μπόσελ.

Από τις πιο φορμαρισμένες

Την ίδια ώρα η Βικτόρια Κολωνίας βρίσκεται στην καλύτερη φάση της από την αρχή της χρονιάς με τρεις σερί νίκες που συνδυάστηκαν μάλιστα με πειστικές εμφανίσεις. Έχει κάνει τα πιο πολλά βήματα για την παραμονή, αλλά όχι όλα ακόμα. Το γεγονός, πάντως, ότι έχει πάρει τις ανάσες που θα ήθελε την καθιστούν επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο αυτή την εποχή και η σταθερότητά της στο σκοράρισμα δεν μπορεί να προσπεραστεί εύκολα.

Πολύ πιθανός ένας αγώνας με γκολ εκατέρωθεν που δεν θα εκτοξεύσει όμως το σκορ, τουλάχιστον πάνω από τα έξι γκολ. Η επιλογή του αμφίσκορου σε συνδυασμό με το under 5,5 (goal & under 5,5) στο ματς αποδίδει 1,82 στην bet365.