Έχουν πάντα κίνητρο…

Μπάγερν Β’ – Βέχεν (07/03/2021, 15:00) Γερμανία 3η κατηγορία

Μπορεί η Βέχεν με το εξαιρετικό σερί της τελευταία να ονειρεύεται την επιστροφή της στην Β’ Γερμανίας, αλλά η Μπάγερν Β’ δεν θα είναι εύκολη περίπτωση σήμερα.

Εξαιρετικό σερί, αλλά… λογικό

Η Βέχεν προέρχεται από πέντε σερί νίκες, αλλά και στα πέντε αυτά παιχνίδια κέρδισε υποδεέστερες ομάδες. Δηλαδή, δεν αντιμετώπισε κάποια που έχει μεγαλεπήβολους στόχους φέτος. Ωστόσο και τα δέκα παιχνίδια χωρίς ήττα που έχει «χτίσει» είναι ένα σερί που αξίζει αναφοράς. Παράλληλα σκοράρει πολύ εύκολα και αυτό είναι το δυνατό της σημείο τελευταία.

Περσινή πρωταθλήτρια που θέλει να μείνει μακριά από τα άγχη της παραμονής

Η Μπάγερν Β’ από την πλευρά της κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι στην κατηγορία (δεν έχει δικαίωμα ανόδου), αλλά το πρωτάθλημα κυλάει γι’ αυτήν μέτρια φέτος. Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας, πάντως, σήμερα θέλει να επιστρέψει, ενώ οι παίκτες της έχουν σε κάθε ματς κίνητρο, αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα… τους διαλέξει η μεγάλη ομάδα των Βαυαρών. Οπότε αδιάφορα δεν παίρνει κανένα παιχνίδι.

Δύσκολη μοιάζει η ήττα των «μικρών Βαυαρών» σε αυτό το παιχνίδι. Καλύπτουμε το 1Χ των γηπεδούχων με το over 1,5 στην αναμέτρηση σε απόδοση 1,98 στην Stoiximan.