Μπάγερν Β’: Πιο απελευθερωμένα τα πιτσιρίκια

Μπάγερν Β’ – Βερλ (10/03/2021, 20:00) Γερμανία 3η κατηγορία

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της 3ης κατηγορίας Γερμανίας ανάμεσα στους πιτσιρικάδες της Μπάγερν και την Βερλ έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον και ας μην φαίνεται με την πρώτη ματιά…

Πιο απελευθερωμένα τα πιτσιρίκια

Το must win παιχνίδι απέναντι στην Βέχεν την προηγούμενη αγωνιστική οι μικροί της Μπάγερν το πήραν με 2-0 με πολύ σοβαρή εμφάνιση. Κατάφεραν να αποκτήσουν ασφάλεια, ανάσαναν βαθμολογικά και ίσως επηρεαστούν σήμερα απ ‘ αυτό το +8 της διαφοράς και της… ξεγνοιασιάς που έχουν από την διακεκαυμένη ζώνη.

Συν τοις άλλοις έχουν πάντα κίνητρο λόγω του ότι τα μεγάλα κεφάλια των Βαυαρών πάντα παρακολουθούν τι γίνεται στην «μικρή» ομάδα, προκειμένου να προωθήσουν άμεσα νέους παίκτες στην μεγάλη ομάδα της Μπάγερν.       

Η Βερλ που παίζει πάντα επιθετικά

Τα στατιστικά της Βερλ από την άλλη λένε όλη την αλήθεια. Τα 19/25 Over 2,5 που έχει μέχρι τώρα και αυτά τα δύο γκολ κατά μέσο όρο που πετυχαίνει μακριά από το σπίτι της φανερώνουν το πώς προσεγγίζει τα παιχνίδια της η νεοφώτιστη. Φυσικά δεν θα κάνει πίσω ούτε και απόψε. Παράλληλα, όμως, οι αμυντικές παθογένειες (12 γκολ στα τελευταία έξι και έξι στα τελευταία δύο ματς) δεν λένε να την εγκαταλείψουν.  

Ένα παιχνίδι αμφίσκορο που θα επιβεβαιώσει παράλληλα και το over 2,5 σε απόδοση 1,85 στην betshop είναι πιθανό απόψε.