Άγνωστη λέξη η ήττα στο Μίλερντορ

Σαν Πάουλι – Αμβούργο (01/03/2021, 21:30) Γερμανία 2η κατηγορία

Πριν λίγες αγωνιστικές στην Β’ Γερμανίας το Αμβούργο βάσει της διαφοράς που είχε αποκτήσει θεωρούταν σχεδόν βέβαιο ότι θα ήταν μία από τις δύο ομάδες που θα έπαιρναν απευθείας εισιτήριο για την Μπουντεσλίγκα. Πλέον, όμως, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα θα πρέπει να δώσει τεράστια μάχη για την επάνοδό του, αρχής γενομένης από σήμερα στο ντέρμπι με την μισητή Σαν Πάουλι.

Άγνωστη λέξη η νίκη τελευταία

Στα τελευταία παιχνίδια το Αμβούργο δείχνει πολλά τρωτά σημεία. Έχασε μέχρι και από την ουραγό Βίρτζμπουργκερ με 2-3 εκτός έχοντας δεχθεί και τα τρία γκολ μέσα σε 50’ λεπτά. Παρόλα αυτά ο Τιούν παραμένει ψύχραιμος και θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στο ντέρμπι. Εκεί όπου στο Μίλερντορ στα ματς με την Σαν Πάουλι έχει 5-4-1 στα δέκα τελευταία. Δε χάνει, δηλαδή, με τίποτα. Παρόλα αυτά τα προβλήματα στην άμυνα υπάρχουν (λείπει και σήμερα ο Λάιστνερ), ενώ στα εννέα τελευταία εκτός μόνο σε ένα δεν δέχθηκε γκολ.

Με ψυχολογία η Σαν Πάουλι

Από την άλλη η Σαν Πάουλι έχει αποκτήσει ψυχολογία. Τέσσερις οι σερί νίκες και σε «τρελή» φόρμα ο φορ Μπουργκστάλερ με οκτώ γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια. Το γκολ δεν της λείπει, αλλά τα δέκα που έχει δεχθεί κι εκείνη στα πέντε τελευταία δεν τα λες και λίγα.

Το Αμβούργο θα σκυλιάσει να επιστρέψει στο ντέρμπι. Η Σαν Πάουλι βρίσκει δίχτυα για… πλακά τελευταία. Στη λογική μη ήττας των φιλοξενούμενων βάσει παράδοσης, ο συνδυασμός με το αμφίσκορο (Χ2 & GOAL) έχει αξία (2,00) στην Stoiximan.