Το tweet του εμίρη που καλωσορίζει τον Ζιντάν και τα ασυμμάζευτα!

άναψε φωτιές

Θέλει ο εμίρης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Άναψε φωτιές στην Παρί το tweet του Χαλίφα Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι που καλωσορίζει τον Ζιντάν.

Τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων Λεονάρντο. «Δεν θέλουμε να φύγει ο Ποτσετίνο. Ποτέ δεν ζήτησε να φύγει και καμία άλλη ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να μας πει πως τον θέλει», τόνισε ο Λεονάρντο, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα της «Le Parisien».

Μάλιστα για να ενισχύσει τα λεγόμενά του, επικαλέστηκε την κοινή λογική. «Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον Ζιντάν. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν έχουμε καμία επαφή ή συνάντηση μαζί του. Είναι πραγματικά αστείο το να γράφεται ότι έγινε συνάντηση με τον Ζιντάν σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο Παρίσι μπροστά σε όλο τον κόσμο».

Το tweet που άναψε φωτιές

«Τα πράγματα έχουν τακτοποιηθεί. Θα ανακοινωθεί σύντομα. Καλώς ήρθες Ζιζού», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο εμίρης του Κατάρ Χαλίφα Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο εμίρης ήταν αυτός που είχε επιβεβαιώσει τη μεταγραφή του Μέσι στην Παρί την περασμένη καλοκαιρινή περίοδο.

Απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί για ακόμη μια φορά ο Χαλίφα Μπιν Χαμάντ. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Η αλήθεια πάντως είναι, πως μόνο μία προσωπικότητα σαν τον Ζινεντίν Ζιντάν, θα μπορεί να βάλει τάξη στ’ αποδυτήρια των Παριζιάνων.