Παράδοση και λογική δείχνουν Combo… χρυσάφι

Ναντ – Μονακό (31/1/21, 22:00), Γαλλία, Λιγκ 1

Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής στη Γαλλία είναι αυτό ανάμεσα στη Ναντ και τη Μονακό. Ένα από τα πιο παλιά ζευγάρια του «Σαμπιονά».

Στη σημερινή αναμέτρηση το λογικό φαβορί είναι η φιλοξενούμενη. Η ομάδα του Κόβατς έχει βρει τα πατήματά της και από τα τέλη Δεκεμβρίου και μετά, τα πηγαίνει περίφημα. Σε έξι αγώνες μετράει μία ισοπαλία και πέντε νίκες, οι τέσσερις εκ των οποίων συνεχόμενες. Η Ναντ από την πλευρά της, άλλαξε προπονητή τα Χριστούγεννα και στα τέσσερα παιχνίδια της στο 2021 έχει τρεις ισοπαλίες και την ήττα από τη Μετς, την περασμένη εβδομάδα.

Το… πούλμαν του Ντομενέκ

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ρεϊμόν Ντομενέκ, που ανέλαβε τα «καναρίνια» έδωσε εξ αρχής βάση στην άμυνα. Αντικειμενικά, με το ρόστερ που έχει, ίσως να μην μπορούσε να κάνει περισσότερα. Το αγωνιστικό στυλ είναι ξεκάθαρο: «αντιποδόσφαιρο» και… πούλμαν μπροστά από την εστία, με μοναδικό στόχο το να χαλάσει η ανάπτυξη της εκάστοτε αντιπάλου. Το ίδιο θα πράξει και τώρα. Η Μονακό λογικά θα βρει λύσεις, αλλά το να βάλει πολλά γκολ μοιάζει δύσκολο.

Τι δείχνει η παράδοση

Από το 2013 και μετά, η Μονακό έχει παίξει οχτώ φορές στο «Μποζουάρ». Γνώρισε μόλις μία ήττα (το 2017, έχει ακόμη πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες). Επίσης, μόνο σ’ ένα από αυτά τα παιχνίδια σημειώθηκε Over 2,5 και μόνο σε δύο GG. Με δεδομένο το ότι το «1-0» (είτε υπέρ της μίας είτε υπέρ της άλλης) εμφανίστηκε πέντε φορές, ενώ υπήρξε και μία «λευκή» ισοπαλία (το 2016), η επίδοση «0-1 G» έχει εμφανιστεί στα έξι από τα οχτώ τελευταία ματς των δύο ομάδων στο γήπεδο της Ναντ.

Λογική και παράδοση δείχνουν νίκη της Μονακό, με μικρό σκορ. Το 2 & U 3,5 προσφέρεται στο «2,50» στη Stoiximan.