Αποδεκατισμένη η Σεντ Ετιέν, έπεσε ο «άσσος»

Στρασβούργο-Σεντ Ετιέν (17/1/2021, 16:00) Γαλλία Λιγκ 1

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισε η γαλλική Λίγκα τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κορωνοϊό, μένοντας εφαρμόζοντας ακριβώς το γράμμα του νόμου, αλλά χάνοντας την ουσία. Συγκεκριμένα, ενώ αναβλήθηκε από το πρωί του Σαββάτου η αναμέτρηση Λοριάν – Ντιζόν, δεν έγινε το ίδιο και για εκείνη ανάμεσα στο Στρασβούργο και τη Σεντ Ετιέν. Οι «Στεφανουά» έχουν συνολικά 10 θετικά κρούσματα (ποδοσφαιριστών και «σταφ»). Ωστόσο, έχουν διαθέσιμους 20 ποδοσφαιριστές κι επομένως, δεν μπορεί ν’ αναβληθεί ο αγώνας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Ωστόσο, αλλοιώνεται σημαντικά η δύναμη της ομάδας και κατ’ επέκταση και η εικόνα του αγώνα.

«Κατρακυλάει» το σημείο

Ο «άσσος» του Στρασβούργου είχε ανοίξει στις αρχές της εβδομάδας γύρω στο «2,25», αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει πάρει την… κάτω βόλτα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, με τα δεδομένα που δημιουργούνται, μοιάζει καλή ευκαιρία. Το σημείο μπορεί να γίνει λίγο πιο… ελκυστικό, αν συνδυαστεί με μικρό σκορ, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αλσατία.

Ξεκάθαρο φαβορί το φορμαρισμένο Στρασβούργο, που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Ο «άσσος» προσφέρεται στο «1,63» στην Interwetten.