Είναι φαβορί, όχι όμως τόσο μεγάλο

όχι όμως τόσο μεγάλο

Σεϊναγιόεν – Ελσίνκι (22/05/2021, 17:00) Φινλανδία Βεϊκαουσλίγκα

Σίγουρα η Ελσίνκι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την SJK. Όχι όμως τόσο μεγάλο, ώστε το «διπλό» να βρίσκεται στο 1,60.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν κατά βάση την υπεροψία τους τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τρίτη και… φαρμακερή και πέρασαν «αέρας» από την έδρα της Ούλου με 0-2. Μάλιστα, εκτός από τα δύο τέρματα, είχαν συνολικά εννέα τελικές προσπάθειες με τις τέσσερις στην εστία, αλλά και ένα χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Είναι φαβορί, όχι όμως τόσο μεγάλο

Στην αποψινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι δε θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν στο πλευρό τους 1.900 φιλάθλους. Επίσης, υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από τον τεχνικό της ομάδας Χόνκαβααρα. «Έχουμε εξαιρετικές μονάδες. Ακόμα και όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, μπορούμε να βγούμε ασπροπρόσωποι».

Στο στρατόπεδο της Ελσίνκι τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο Κόσκελα δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι. Δημιουργούμε πολλές και καλές ευκαιρίες. Μπορούμε να έχουμε πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά πλάνα».

Η αλήθεια είναι πως η προϊστορία είναι… κατά κράτος με το μέρος των φιλοξενούμενων, καθώς στα 11 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο απολογισμός είναι 2-2-7. Επίσης, για τους γηπεδούχους δε θα αγωνιστεί ο μέσος Χάνολα, καθώς είναι δανεικός από την Ελσίνκι.

Αμυντικά και οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές. Καλύτερη η επίθεση της Ελσίνκι, όμως η Σεϊναγιόεν θα δει πολύ σοβαρά την αναμέτρηση. Αξίζει η κόντρα με… επιστροφή στην ισοπαλία. 1 DNB με 3,70 στη Stoiximan.