«Διπλό» για ένα νέο ξεκίνημα

Ούλου – Χόνκα (11/6/2021, 18:30) Φινλανδία Βεϊκαουσλίγκα

Η έναρξη του EURO μονοπωλεί το ενδιαφέρον, όμως όσον αφορά το στοίχημα υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Όπως για παράδειγμα η μοναδική σημερινή αναμέτρηση για τη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας ανάμεσα σε Ούλου και Χόνκα.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα, όμως οι στόχοι και οι δυνατότητές τους διαφέρουν. Υπό αυτό το πρίσμα, θα συμφωνήσουμε με τους μπουκ δίνοντας το προβάδισμα στο «διπλό».

Καλύτερη απ’ ότι δείχνει

Η Χόνκα βγήκε πέρσι στην Ευρώπη (4η θέση) γνωρίζοντας μόνο 3 ήττες (9-10-3), όμως φέτος έχει υποστεί ήδη πέντε (1-0-5)! Κάποιες μεταγραφικές απώλειες την έχουν επηρεάσει, όμως μπορεί σίγουρα να παίξει καλύτερα. Πολλά από τα αρνητικά αποτελέσματα, άλλωστε, ήρθαν στις λεπτομέρειες.

Θεωρούμε πως αυτό είναι πιθανόν να συμβεί σήμερα. Μέχρι στιγμής, εξάλλου, φαίνεται να της ταιριάζουν τα ταξίδια, όπως είχε συμβεί και την περσινή σεζόν. Εκτός έδρας έχει σημειώσει τη μοναδική νίκη της και σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία (5 γκολ σε 3 παιχνίδια).

Αντίπαλος στα μέτρα της

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή μας παίζει, φυσικά, και η αντίπαλος. Η Ούλου ανέβηκε πέρσι στην Α’ Κατηγορία και φαίνεται πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες έχοντας δεχθεί σε κάθε έναν τουλάχιστον από δύο τέρματα!

Δεν θα είναι εύκολο να αντέξει αμυντικά ούτε και τώρα. Παράλληλα, ούτε η παράδοση είναι με το μέρος της. Σημείωσε την τελευταία νίκη επί της Χόνκα με το 4-3 του 2010 (0-1-4 με 3 σερί ήττες, έκτοτε), ενώ στις τελευταίες δύο συναντήσεις τους υπέστη ισάριθμες εντός έδρας ήττες.

Η Χόνκα θέλει να αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα και η ουραγός Ούλου αποτελεί ιδανικό αντίπαλο. Λογική επιλογή το «διπλό», το οποίο προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές. Το βρίσκουμε στην Championsbet στο 1,92.