Υπέρ της… πρώην η παράδοση

Σήμερα διεξάγονται οκτώ αναμετρήσεις στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο τεχνικός της Τρανμίρ, Κιθ Χιλ, επιστρέφει στο Μπάρνσλεϊ με στόχο της διακοπή της εφιαλτικής παράδοσης των φιλοξενούμενων στη συγκεκριμένη έδρα, αλλά αντιμετωπίζοντας και πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Το συγκρότημα της Λιγκ 2 Αγγλίας έχει επισκεφθεί 26 φορές στο παρελθόν το «Όκγουελ», χωρίς να έχει «γευτεί» ακόμα τη χαρά της νίκης (0-11-15).

Επιστροφή σε γνώριμα εδάφη

Ο Χιλ κάλυψε στις 21 Νοεμβρίου το κενό που άφησε η απόλυση του Μάικ Τζάκσον και παρά τα πρόσφατα «στραβοπατήματα» έχει βελτιώσει την Τρανμίρ, μειώνοντας ταυτόχρονα τη διαφορά που τη χωρίζει από τη ζώνη των πλέι οφ της κατηγορίας.

Διαφορετικού είδους το παιχνίδι του Κυπέλλου απέναντι σε μια ανώτερη ποιοτικά ομάδα, αλλά και ιδιαίτερο για τον ίδιο καθώς έχει περάσει για περίπου έναν χρόνο από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Ανέλαβε στα μέσα της σεζόν 2010-11 και κατάφερε να τους κρατήσει στην Τσάμπιονσιπ, όμως ο μέτριος απολογισμός στους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς έφερε την απόλυσή του.

Έκτοτε, ο Χιλ έχει επισκεφθεί τρεις φορές το «Οκγουελ» ως τεχνικός της Ρότσντεϊλ, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες σε μια ακόμη αρνητική παράδοση που θέλει να «σπάσει».

Νέοι μπελάδες

Στα ήδη δύσκολα δεδομένα για την Τρανμίρ ήρθαν να προστεθούν και τα προβλήματα απουσιών. Χωρίς να αποκαλύψει αριθμούς και ονόματα, ο Χιλ ανέφερε πως υπάρχουν αρκετά θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του, τα οποία σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες τραυματισμούς μειώνουν σημαντικά τις λύσεις.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι λογικό ο «άσσος» της Μπάρνσλεϊ απέναντι στην Τρανμίρ να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Η επιλογή του από το ημίχρονο, ωστόσο, βρίσκεται στην Bet365 στην ελκυστική απόδοση του 2,25.