«Τώρα πρέπει να απαντήσουμε»

«Τώρα πρέπει να απαντήσουμε»

Μπράντφορν – Μόρκαμ (16/02.2021, 21:00) Αγγλία Λιγκ 2

Η τελευταία ήττα στο Έξετερ φαίνεται ότι έχει πεισμώσει για τα καλά τον Τρούμαν και τους παίκτες τους. Αν και γνωρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης με τη Μόρκαμ πιστεύουν ότι «τώρα πρέπει να απαντήσουμε».

«Τώρα πρέπει να απαντήσουμε»

Οι γηπεδούχοι έτρεχαν ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων πριν χάσουν δίκαια από Έξετερ με 3-2. Αυτό δε δείχνει να πτοεί ιδιαίτερα τον υπηρεσιακό Τρούμαν, ο οποίος τόνισε. «Τώρα πρέπει να απαντήσουμε και να μείνουμε ενωμένοι. Απέναντι στις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας τα αποτελέσματά μας είναι καλά. Ξέρουμε τους κίνδυνους της Μόρκαμ, παίζει εξαιρετικά στην κόντρα και θα είμαστε έτοιμοι σε αυτό».

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς εκτός από την αναβολή του Σαββατιάτικου ματς με τη Σκάνθορπ, γίνεται μετ’ εμποδίων η προετοιμασία. Κάτι που τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Άνταμς.

«Η προετοιμασία κάθε ομάδας είναι δύσκολη το τελευταίο διάστημα. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε σε μία θέση που ούτε το φανταζόντουσαν οι φίλαθλοί μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαλαρώσουμε. Έχουμε κάνει πολύ κόσμο να απορεί».

Όσον αναφορά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί 9-4-4 απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Άνταμς έχουν χάσει τη… φωτιά, τους τελευταίους δύο μήνες. Βέβαια, παραμένουν ικανότατοι στην κόντρα. Αξίζει το ρίσκο στο κίνητρο των γηπεδούχων. «Άσσος» και Goal με 5,00 στη Novibet.