Δεν πείθει στα εκτός έδρας

Δεν πείθει στα εκτός έδρας

ΚΠΡ – Κόβεντρι (02/04/2021, 17:00) Αγγλία Τσάμπιονσιπ

Η Κόβεντρι είναι αυτή που καίγεται για τους βαθμούς στην αναμέτρηση με την ΚΠΡ. Το σύνολο του Ρόμπινς δεν πείθει στα εκτός έδρας.

Αυτό είναι και το μεγάλο παράπονο του τεχνικού της. «Βλέπω μία ομάδα που κάνει σωστά πράγματα στο παιχνίδι της, όμως εξακολουθεί να μην προσέχει και οι οριακές λεπτομέρειες είναι εκείνες που κοστίζουν».

Δεν πείθει στα εκτός έδρας

Με μόλις δύο νίκες στα 12 τελευταία βρίσκεται στο εύθραυστο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Το πρόγραμμα που έχει μπροστά της είναι ιδιαίτερα… πονηρό και αν δε θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες πρέπει να βάλει την ουσία στο παιχνίδι της.

Η ΚΠΡ δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μπορεί να μην έχει κάποιους ιδιαίτερους στόχους, όμως δείχνει ότι δεν έχει επαναπαυθεί και παλεύει το ίδιο όλα τα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές μοιάζει απρόβλεπτη, όμως είναι αρκετά αποτελεσματική στο γήπεδό της.

Το θετικό για τους φιλοξενούμενους είναι η παράδοση καθώς στις πέντε από τις τελευταίες έξι επισκέψεις τους στην έδρα της ΚΠΡ δεν έχουν ηττηθεί (3-2-1). Βέβαια η… πιο πρόσφατη ήταν το 2011.

Οι γηπεδούχοι είναι πιο ομάδα. 1 με 2,27 στη Stoiximan.