Νέες αναβολές στη Λιγκ 2 Αγγλίας

Η χθεσινή αναβολή των τριών επόμενων αγώνων της Καρλάιλ είχε και συνέχεια, καθώς σήμερα έγινε γνωστό ότι δεν θα διεξαχθούν από το αυριανό πρόγραμμα της Λιγκ 2 Αγγλίας ούτε οι συναντήσεις Μπράντφορντ – Κρόουλι και Χάρογκεϊτ – Έξετερ.

Κι αν για την πρωτοπόρο της κατηγορίας ο λόγος αφορούσε τα κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στο στρατόπεδό της, στην περίπτωση των άλλων αγώνων οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν αυτές που οδήγησαν στη ματαίωση.

Χαμηλές θερμοκρασίες

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις στο Γιόρκσαϊρ, που αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο, αποτέλεσαν σε αμφότερες περιπτώσεις την αιτία, αν και όσον αφορά την Μπράντφορντ οι παγωμένοι δρόμοι γύρω από το γήπεδο ήταν αυτοί που προκαλούσαν τη μεγαλύτερη ανησυχία.

Στο Χάρογκεϊτ, αντίθετα, το τερέν βρίσκεται σε κακή κατάσταση και η διεξαγωγή ενός αγώνα θα ήταν επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Η αγγλική λίγκα (EFL) πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα νέες ημερομηνίες για τους συγκεκριμένους αγώνες, την ώρα που το πρόγραμμα για τους συλλόγους φορτώνεται ολοένα και περισσότερο.