Αυτή είναι η μικρότερη κερδίδα στον κόσμο! 

μικρότερη

Είναι μόλις 2Χ2 και χωράει μετά βίας οκτώ άτομα. Το Menace έχει τη μικρότερη κερδίδα στον κόσμο!

Από τη μια η… υπερπαραγωή Südtribüne στο Westfalenstadion. Έχει 100 μέτρα μήκος, 40 μέτρα ύψος και 37 σκαλοπάτια. Χωρητικότητας 24.454 θεατών. Από την άλλη η μία και μοναδική κερκίδα του Menace. Δύο μέτρα μήκος, δύο μέτρα ύψος, δύο 2 σκαλοπάτια και χωράει μόλις οκτώ  ανθρώπους!

Η μικρότερη κερδίδα

Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίας της Αγγλίας. Μάλιστα τον Αύγουστο του 2020 αναγκάστηκε να βγάλει προς πώληση το ένα και μοναδικό εισιτήριο διαρκείας. Με βάση τα υγειονομικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στην 2Χ2 κερκίδα επιτρεπόταν ένα άτομο.

Χαρακτηριστική έως και μνημειώδης ήταν η ανακοίνωση της ομάδας. «θα σας παρακαλούσα να φέρετε μαζί σας αντισηπτικό» έγραφε μεταξύ άλλων.

Πλέον η χωρητικότητα στα Αγγλικά γήπεδα επέστρεψε στο 100%. Η κερκίδα στο Menace Arena της Πέκαμ Τάουν… επιστρέφει στις παλιές καλές δόξες και μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι οκτώ θεατές. Εννοείται πως μιλά για ορθιους φυσικά. Πάντως, πρέπει να οργανωθούν αν θέλουν να παρακολουθήσουν όλοι άνετα τον αγώνα!