Λουκάκου: Δεν είμαι ευτυχισμένος στην Τσέλσι

ευτυχισμένος

Έξι μήνες μετά τον ερχομό του στην Τσέλσι δεν δείχνει να είναι ευτυχισμένος. Ο Λουκάκου δεν έχει ταιριάξει με το σύστημα του Τούχελ.

Ήταν από τις μεταγραφικές βόμβες του καλοκαιριού. Ο Βέλγος επιθετικός πήρε τον τίτλο με την Ίντερ, όμως το σφιχτό μπάτζετ των Ιταλών δεν το έπεισε να παραμείνει στην ομάδα. Παρά την αποθέωση και τη σχέση που είχε χτίσει με τους οπαδούς των «νερατζούρι».

Η Τσέλσι δαπάνησε 115 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στο Λονδίνο. Έξι μήνες μετά, ο Λουκάκου διατυμπανίζει πως είναι δεν είναι χαρούμενος στους «μπλε».

Μεγάλο «μερίδιο ευθύνης» φαίνεται να έχει ο Γερμανός τεχνικός, καθώς ο Βέλγος φορ δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο σύστημα του Τούχελ.  Παρά το αρχικό εκρηκτικό ξεκίνημα, μετά από 18 συμμετοχής έχει επτά γκολ.

«Δεν είμαι ευτυχισμένος »

«Σωματικά είμαι καλά. Αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ επέλεξε να παίξει με άλλο σύστημα. Δεν θα τα παρατήσω, είμαι επαγγελματίας. Όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι. Ο τρόπος που έφυγα από την Ίντερ και το πώς επικοινωνούσα με τους οπαδούς της, ήταν κάτι μοναδικό. Αυτό με ενοχλεί, γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή» τόνισε με στόμφο ο Βέλγος επιθετικός.