Λιγκ 2 Αγγλίας: Η παράδοση υπέρ της ουραγού

Σάουθεντ – Κέμπριτζ (19/1/2021, 21:00) Αγγλία Λιγκ 2

Σημαντικό και για τις δύο ομάδες το αποψινό εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα σε Σάουθεντ και Κέμπριτζ για τη 13η αγωνιστική της Λιγκ 2 Αγγλίας.

Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κέμπριτζ βρίσκεται ψηλά (4η) και χρειάζεται τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει την άνοδο.

Το πιστεύει περισσότερο

Η μεγάλη βαθμολογική διαφορά και οι εκ διαμέτρου αντίθετοι στόχοι οδηγούν τους μπουκ στο να προσφέρουν το «διπλό» σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η Σάουθεντ είναι εμφανώς βελτιωμένη μετά τις αρχές Δεκεμβρίου κι εκεί που έδειχνε καταδικασμένη πιστεύει πλέον με θέρμη στη σωτηρία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ηττήθηκε μόνο σε 1/8 πιο πρόσφατες αγωνιστικές (4-3-1), σημειώνοντας μάλιστα 4 διαδοχικές νίκες στο γήπεδό της που είναι και οι μοναδικές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις!

Εφιαλτική παράδοση

Χωρίς να μπορεί κάποιος να παραγνωρίσει τη θετική πορεία της Κέμπριτζ, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι τους τελευταίους 2,5 μήνες δεν παρουσιάζει τη συνέπεια που έδειχνε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αυτό φαίνεται τόσο από τη συγκομιδή της στο συγκεκριμένο διάστημα (5-3-6) όσο κι απ’ το ότι σχεδόν όλες οι αναμετρήσεις της κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Συν τοις άλλοις, έχει εναντίον της και την παράδοση καθώς κατάφερε να κερδίσει στη συγκεκριμένη έδρα μόνο μία φορά τα τελευταία 43 χρόνια (1-6-6) και καμία στα 22 πιο πρόσφατα (0-2-4)!

Η Σάουθεντ δεν είναι εκ προοιμίου χαμένη σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση και οι τιμές του «άσσου» που ξεπερνούν σημαντικά τον τριπλασιασμό εμπεριέχουν αξία. Μας επιτρέπουν να κάνουμε την κάλυψη στην ισοπαλία, επιλογή που προσφέρεται στην Betshop στο 2,41.